SPC Glee 10.1 3G, recension

0 Shares

IMG_7913

Det spanska företaget Spc presenterade sin nya surfplatta för några månader sedan, SPC Glee 10.1 3G. En tablett av 10,1 tum, dubbla SIM som stöder 3G -nätverk, allt detta och mycket mer till ett otroligt pris. Idag analyserar vi denna fantastiska surfplatta.

Design.

SPC har beslutat att genomföra plast På den här enheten verkar det inte som det bästa alternativet för oss, men det passar dig verkligen väldigt bra. Baksidan har en grov konsistens som ger oss ett bättre grepp och det uppskattas dessutom hon är ganska tunn och kanterna är något böjda, vilket ger en utmärkt handkänsla.

Placeringen av knapparna och utgångarna har verkat korrekt, det har vi allt på ena sidan (höger). För att säga något nackdel är volymknappen lite nere. På samma sida, i ryggen vi har en flik att om vi extraherar den kommer vi att ha tillgång till tre platser, två för simen och en för microSD.

Tekniska specifikationer.

IMG_7897

Mått: 260 x 163 x 11 mm med en vikt på 570 gr

Skärm: 10,1 ”P + G med 1024 x 600 upplösning, bildförhållande 4: 3

Processor: Intel Atom x3-C3230RK, Fyrkärnig, 1,2 Ghz

BAGGE: 1 GB

Lagring: 8 GB, utbyggbart via SD upp till 32 GB

Batteri: 6000 mAh

Backkamera: 2 MP

Fram kamera :

Anslutningar: 3G (dualSIM) Bluetooth 4.0, Wi-fi

SW: Android 5.1

Prestanda.

IMG_7908

SPC har valt en processor för denna surfplatta Intel, 1,2 GHz quad-core, tillsammans med 1 GB RAM. Prestanda är ganska anständigt. uppenbarligen talar vi inte om en avancerad surfplatta, men vi kommer att kunna flytta bekvämt genom systemet. ja, i spel som kräver mycket prestanda hittar vi många LAG -poäng.

Skärm och ljud

IMG_7903

Vi har en skärm av 10,1 tum, med en upplösning på 1024 × 600 och med en 4: 3 bildförhållande. Skärmen är inte den här enhetens starkaste sida. har några bra färger, men tyvärr Pixlarna är mycket märkbara och betraktningsvinklarna är inte särskilt bra.

Vi har märkt hur kanterna mörknar när du tar surfplattan, vilket ger en dålig upplevelse när du konsumerar multimediainnehåll.

Å andra sidan sljud den är av bra kvalitet och ganska hyfsad

Kamera

Som standard har kamerorna på surfplattor inte ett särskilt gott rykte på den här surfplattan, det skulle inte vara mindre. Kameran 2 megapixel bak det är ganska bullrigt och med mycket dålig upplösning. Mer av samma sak händer i den främre kameran.

De kamera app Det är väldigt likt, om inte identiskt med det för ren Android och vi gillar det, enkelt, väldigt intuitivt och väldigt vackert.

programvara

IMG_7904

Här om du måste ge en applåder till SPC. Android 5.1.1 Lollipop, inget anpassningsskikt Och med en låg nivå av installerade applikationer har vi bara några sociala nätverk installerade och det uppskattas verkligen. för att om det behövs och inte reklamapplikationer.

Tack vare SIM -kortplatserna kommer vi också att kunna ringa på den här enheten.

Batteri

Batteriet är 6000 mAh. vi kommer lätt till slutet av dagen utan problem.

Pris

håll ut, för det här kommer att överraska dig. priset på denna surfplatta är 119,90 € (120 €)

Slutsatser

IMG_7918

Det är helt klart inte den bästa surfplattan på marknaden, men det är ett mycket bra köpalternativ, eftersom vi kan ansluta till 3G -nätverk, ringa och mycket mer, allt med Android 5.1.1.

0 Shares