Specifikationerna för Alcatel Idol 4 och 4S har läckt ut

0 Shares

Hur är det normalt när man närmar sig ett datum lika viktigt som Mobile World Congress Läckage av de nya smartphones som kommer att presenteras vid det evenemanget kommer fram. Nyligen läckage av Alcatel Idol 4 och den Alcatel Idol 4S tack vare en dold länk på dess supportwebbplats där egenskaperna hos dessa två terminaler skulle ha upptäckts.

Som vi alla vet, Alcatel förbättras för varje lansering och de lyckas revolutionera marknaden med sina enheter markerade av deras priskvalitet De ger dig ett stort antal försäljningar. När det gäller designen kan inte mycket sägas men det förväntas att de inte går ut ur raden på sina tidigare modeller.

IMG_20160203_233902

Den första modellen som presenteras kommer att vara Alcatel Idol 4, som kommer att ha en skärm av 5,2 tum och HD -upplösning. Dessutom kommer andra av dess stora egenskaper att den kommer att ha en processor inuti Qualcomm Snapdragon 617 åtta kärnor, kommer vi också att hitta två versioner på marknaden: 2 och 3 GB från Bagge. Det kan vara att med avseende på sina direkta rivaler är det en av dess svaga punkter, och det är det som det har 2610 mAh från batteri, något som för vissa kan verka litet. Och för att avsluta kommer du att ha en kamera från 13 megapixlar bak och från 8 megapixlar på fronten.

ap_resize

När det gäller den andra modellen, Alcatel Idol 4S, den kommer att ha en större skärm än sin bror sedan den kommer att ha 5,5 tum och en QHD -upplösning. Det kommer också att ha en processor Qualcomm Snapdragon 652, med 3 GB RAM som enda modell och ett batteri på 3000 mAh. När det gäller kameran kommer den att ha 16 megapixlar i ryggen och 8 megapixlar på fronten. Hittills är det inte känt vilket pris det kommer att komma ut med, så vi måste vänta på att Mobile World Congress ska veta alla data definitivt.

0 Shares