Specifikationerna för nästa BlackBerry KEY2 kommer att bekräftas

0 Shares

BlackBerry har återvänt till världen av Android -smartphones i TCL: s händer, och resultaten har varit ganska bra, med KeyONE som den största utställaren hittills, och nu kommer den att ersättas.

BlackBerry KEY2: en värdig efterträdare

Den här gången kommer BlackBerry Key2 att ha en högprofiler, Snapdragon 660, men den har mycket bra prestanda. Din skärm denna gång kommer att vara en 4,5-tums IPS LCD med FHD-upplösning.

När det gäller minne kommer kombinationerna alla att vara 6 GB RAM, men det kommer att finnas alternativ med 64 GB och 128 GB internt lagringsutrymme, förutom att ha möjlighet att utöka lagringsutrymmet med microSD -kort.

Teamets huvudkamera kommer att vara dubbelt och kommer att ha två sensorer, båda 12 megapixlar, medan fronten stannar vid 8 och kommer att ha en frontblixt.

Slutligen kompletterar Android 8.1 Oreo och ett 3500 mAh batteri med Quick Charge 3.0 specifikationerna för denna enhet., den som har ansvaret för att fortsätta med den framgång som varumärket har haft i sin återkomst till de stora ligorna, så med priset fortfarande oklart bör åtminstone lagets prestationer vara mer än tillräckligt för dagens uppgifter en dag.

Källa: Evan Blass

0 Shares