Specifikationerna för nya LG V20 filtreras

0 Shares

Det har varit en intensiv vecka på LG -kontoren. I Sydkoreas inre vet de att efterträdaren till den innovativa V10 ger upphov till samtal, så mycket att de första spekulationerna om det redan har börjat. Parallellt med det ägnade sig företaget åt hävda att det kommer att vara den första enheten med Android Nougat förinstallerad.

Detta fick teknikvärldens ögon att fästa på honom. Det är just av denna anledning som idag påstådda specifikationer har läckt ut som den här terminalen kommer att bära och, för att vara ärlig, ser de inte alls illa ut.

Enligt denna rapport, V20 skulle ha en Qualcomm Snapdragon 820 -processor, 32 eller 64 GB internminne och 3 eller 4 GB RAM. Det enda nyfikna är att den alltid enligt källan skulle ha en 5,5-tums skärm med FHD-upplösning, medan dess efterträdare hade en 5,7-tums skärm med QHD-upplösning. Ah, USB-C och 4000mAh batteri.

I kamerans sektion är informationen något mer förvirrande. Även om vi i den tidigare modellen hittade en dubbel bakre kamera, bara den här gången Det föreslås att det kommer att finnas en 20MP bakre kamera. Framåt kommer vi att ha en 8MP sensor. Det nämns inte heller den speciella andra skärmen som V10 innehåller.

Som bekräftats av LG, V20 -lanseringen är planerad till september, så vi kan se många fler läckor under de kommande dagarna.

Källa: Sedaily
0 Shares