Stort batteri, AMOLED och Snapdragon 855 Plus. Asus har släppt en kraftfull smartphone ROG Phone 2

0 Shares

asus-rog-phone-ii-1_24.jpg

Asus har hållit en presentation av den andra generationen av smarttelefonen för spelare Asus ROG Phone. Nyheten är utrustad med kraftfull modern elektronik och en snygg AMOLED -skärm med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz.

asus-rog-phone-2-review-12-800x534-c.jpg

Asus ROG Phone II drivs av Qualcomms senaste Snapdragon 855 Plus mobila chipset. Detta är en avancerad version av Snapdragon 855 -chipet med högre parametrar. Således har prestandan för den centrala processorn ökat med 4%, medan grafikhastigheten har ökat med 15%. Naturligtvis tog tillverkaren hand om kylsystemet. Höljet har speciella öppningar för effektiv ventilation. Satsen innehåller en extern AeroActive Cooler II -kylare, som är mycket tystare än sin föregångare. Denna kylare kan fungera som stativ för en spelenhet.

asus-rog-phone-2577.jpg

Asus ROG Phone II har ett dubbelt programvarugränssnitt. Förutom det “rena” Android-skalet finns det ett ROG-gränssnitt för spel som kan aktiveras om det behövs. När det gäller minnesatsen representeras den av en 512 GB UFS 3 -flashmodul och 12 GB LPDDR4x “RAM”. Smarttelefonen är utrustad med Armory Crate launcher, som låter dig tillämpa dina egna inställningar för varje spelapplikation.

asus-rog-phone-ii-1_8.jpg

Asus nya spelsmartphone använder en AMOLED-skärm som levererar en upplösning på 2340 x 1080 pixlar i en 6,59-tums diagonal. Displayen stöder HDR med ett färgdjup på 10 bitar. Matrisen har enastående färgnoggrannhet som täcker 108% av DCI-P3-spektrumet. Pekplattan har en snabb responstid på 1 ms och en maximal uppdateringshastighet på 120Hz, medan ett reducerat läge på 60Hz och 90Hz är tillgängligt.

asus-rog-phone-ii-1_14.jpg

Selfiekameran innehåller en bildsensor på 24 MP. När det gäller den bakre kameran innehåller den huvudmodulen Sony IMX586 med 48 MP och en “vidvinkel” på 13 MP. Det bör också noteras högkvalitativ akustik på frontpanelen, som har DTS: X Ultra-funktionen. Spelare bör vara nöjda med närvaron av speciella speltangenter AirTriggers och ett återkopplingssystem implementerat med två vibrationsmotorer.

asus-rog-phone-ii-1_3.jpg

Enhetens strömförsörjning tillhandahålls av ett batteri, vars kapacitet är så mycket som 6000 mAh. Batteriet stöder ROG: s egenutvecklade HyperCharge 30W snabbladdning. Smarttelefonen kan anslutas till TwinView Dock II, som inkluderar en andra skärm och ett ytterligare 5000 mAh batteri.


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares