Strax efter presentationen filtreras fler rykten om iPhone 7

0 Shares

Det är nära förestående. Även om inget officiellt har sagts av Manzana Ändå är det mer än självklart att vi i morgon kommer att se den nya versionen av smartphone Cupertino -insignier, jag syftar på iPhone 7. Och det kommer inte bara genom att se ut, eftersom (många) nya rykten regnade precis på internet bekräftar förekomsten av minst en Plus -variant. Utan vidare, låt oss gå vidare till läckorna.

På Reddit säger de att det kommer att finnas iPhone 7 och 7 Plus

iPhone 7-många-rykten-03

Enligt användaren Jaspergreenham från Reddit, den 7 september möter vi två varianter av denna terminal, en av den “normala” versionen och den andra “Plus”. Fångsten på dessa linjer är ett bevis på detta. Förmodligen om du läser från din smartphone det är mycket svårt att skilja det.

På bilden finns hörlurar kompatibla med olika modeller av Tim Cooks mobiltelefon och på vänster sida finns en kolumn som nämner de olika telefonerna. Men, på den kan du läsa namnen “iPhone 7” och “iPhone 7 Plus”. Från Reddit varnar de för att de redan har tagit bort detta från den webbplatsen, men inte tillräckligt snabbt för att undvika filtrering.

Ja verkligen, Jag är nyfiken på kontakten som hörlurarna kommer att ha. Kommer det att vara Jack 3,5 mm? En Lightning -kontakt? En adapter däremellan? Några öronsnäckor? Personligen skulle jag välja att göra speciella hjälmar med en Lightining -kontakt uteslutande tillägnad den nya iPhone 7 och 7 Plus.

Återigen läcker hans förpackning

iPhone 7-många-rykten-02

För en tid sedan hade vi visat dig några bilder på förpackningen till iPhone 6SE – det var det namn som den var känd vid den tiden.

Nu, vi har nya fotografier av förpackning tack till användaren @the_malignant på Twitter. Från och med nu räknar jag med att det finns skillnader med avseende på det föregående fallet. Här vi ser bara ordet “iPhone” skrivet på lådan, och inte namnet på motsvarande modell.

Å andra sidan, om du tittar noga, På framsidan av lådan finns en konceptuell bild av baksidan av iPhone 7, och inte framifrån som vi är vana vid att se. Detta är något som pekar på ett direkt sätt att skilja en “vanlig” variant från “Plus”, det vill säga, om vi ser en enda kamera kommer vi att veta att det är 4,7-tums modellen; men om det finns ett dubbelt objektiv är det från den större telefonen. Naturligtvis skulle förpackningens dimensioner vara annorlunda, men den visuella delen av baksidan skulle vara ett extra tillägg för att underlätta identifiering.

iPhone 7-många-rykten-01

Det finns också en skärmdump av insidan av lådan. Det finns inte många överraskningar i detta avseende. Naturligtvis verkar det finnas ett särskilt utrymme för hörlurar … det kommer att vara nödvändigt att veta typ och typ av kontaktdon för samma.

Den kommer i blått … och det blir dyrare

iPhone 7-många-rykten-04

En dag berättade vi att det förmodligen kommer att finnas en iPhone i färg “Djupblå”. Märkligt nog lät inga fler rykten med kraft om det, förrän nu. Tja, precis, ja vi skulle se en telefon med denna nya färg och förmodligen skulle dess pris vara högre.

Det senare är något som genererar mycket osäkerhet. Apple differentierar vanligtvis priserna efter ROM -kapacitet och fysiska storlekar, inte färger. Det sista ordet hålls dock av dem från Cupertino.

För att ge dig en idé, Bilden som leder detta avsnitt är en nyligen filtrerad på iPhone 7 blå färg. Om detta verkligen var sant från och med imorgon, skulle denna ton lägga till Silver, Rymdgrå, Guld och Roséguld.

Fångad på Geekbench

iPhone 7-många-rykten-05

Vi kommer till det senaste ryktet som sammanställts i denna lavin. IPhone 7 tog en promenad på Geekbench och fångsterna väntade inte länge.

Naturligtvis demonstreras här att det finns en tredje variant. Det vill säga de nuvarande iPhone 6S och 6S Plus heter iPhone8.1 och iPhone8,2 respektive i nämnda test. Därför, om vi anser att fångsten är en iPhone9.3; “9” avser den nya generationen och “3” till en tredje medlem. Med andra ord borde det vara iPhone 7 Pro.

Å andra sidan är det nyfiket att se det dess processor är dubbelkärnig vid 396 MHz. Det mest ironiska med detta är dock det slutliga resultatet som erhållits i riktmärke: 3 379 poäng i testet Single-Core och 5495 tum Multi-Core. Flera ignorerar klockfrekvensen och säger att det är A10 -processorn.

Telefonen som omfattas av denna utvärdering har 2 GB RAM. Detta är något motsägelsefullt mot det ryktet där 3 GB RAM uppskattades. Var försiktig, kanske 2 GB har den minsta varianten, medan Plus – och den möjliga Pro – integrerar 3 GB.

Som en sista information har vi operativsystemet: iOS 10.1. Ja, iOS 10 har ännu inte officiellt släppt för allmänheten att det redan finns en uppdaterad version av den.

IPHONE SE PISAPELES.NET _3

För närvarande är detta rykten som vi har samlat om en “lavin” av samma som händer i hela nätverket. Nya läckor väntas härifrån till den officiella avslöjandetiden av Apple. Från och med nu te vi tvingar Vi inbjuder dig att hålla fast vid Paperweight för att hålla dig uppdaterad med det senaste om det nya flaggskepp att visas i Cupertino. Dessutom kommer du att ha en speciell och otrolig täckning från oss, eftersom vårt team kommer att vara närvarande vid evenemanget och du får den mest aktuella och korrekta informationen möjligt. Schemalägg det här datumet för tillfället: Onsdagen den 7 september 2016 klockan 14.00 i Chile.

Källor: Phone Arena [1] – Telefon Arena [2] – Reddit – @the_malignant (Twitter) – GSMArena – 9to5Mac – Geekbench – MacRumors
0 Shares