Sundar Pichai, VD för Google, försäkrar att Pixel -linjen “går bra”

0 Shares

Senior Google -chefer är inte vana vid att prata mycket om resultaten av deras hårdvarulinje med allmänheten, men de måste verkligen göra det framför analytikerna som frågade om detta i presentation av det finansiella resultatet för det tredje kvartalet i år.

Sundar Pichai, VD för stora G, klargjorde det den nyligen meddelade Pixel 3 har åstadkommit något som tidigare generationer inte hade åstadkommit: möta efterfrågan. Tidigare år var det verkligen svårt att få en Pixel via företagets webbplats, medan det nu inte har varit några problem när det gäller att förvärva den.

För det andra klargjorde han också det det har gjort en enorm skillnad för dem att ha tillverkat den här telefonen helt i alla dess aspekter. Kom ihåg att i år beställde Google Foxconn för monteringen, medan alla designfaser gick på egen hand.

När det gäller pixlarnas nuvarande situation, Det försäkrade Pichai “Allt går bra”, men målet är mer än klart:

Först är att kunna tillverka den leverans vi behöver. Det andra är att dyka upp på marknaden och få så många butiker som möjligt, i så många länder som möjligt och i så många operatörer som möjligt.

Även om det är mer än klart att mängderna av dessa sålda telefoner inte kan konkurrera på något sätt med iPhone, i Google är de tydliga med att detta “Det är bara den tredje generationen enheter”, och de vet att det fortfarande är en lång väg kvar.

Källa: 9to5Google
0 Shares