SuperEQ Q1 Pro recension: en bra ANC till högst 45 €

0 Shares

supereq q1 pro omslagsgranskning

Som vi nu har lärt oss att förstå har aktiv brusreducering i hörlurar eller hörlurar blivit rätten till valet hos många användare. Att söka efter isolering från den omgivande miljön involverar lite alla och därför arbetar fler och fler varumärken för att krossa sin modell för att utföra denna uppgift. Och det är inte undantaget SuperEQ, partner till, som med sin första modell av TWS-hörlurar Q1 Pro försök att övertyga oss och dig i detta recension: kommer han att ha lyckats?

SuperEQ Q1 Pro recension

supereq Q1 pro 01 recension

paket innehåll

Mycket mindre färgstark än den hos hörlurar överörat SuperEQ S1, förpackningen av Q1 Pro i recension täcker varumärkets färger (vattengrön) som leker med enkelhet. Och lådans utrustning är också enkel, där vi hittar hörlurarna, gummikuddarna och en liten USB-C-kabel. För hur mycket de kostar och vad som behöver göras, det är okej.

Design och material

Mycket lika i design till olika hörlurar som vi redan har sett kännetecknas de av det lilla galleret på stjälkarna som är lämpliga för beröringskontroller. De är inte särskilt små, men de är inte obekväma på örat och är också stabila.

De polykarbonat används är inte dåligt alls, bland annat är det ogenomskinligt och drar därför mindre fingeravtryck när du hanterar dem. Så bra, åtminstone för det.

Smarta funktioner

I grund och botten fungerar smarta funktioner genom i beröringskontroller Av dessa SuperEQ Q1 Pro de är enkla, men de gör vad de måste göra. Med en enda beröring sätter vi Spela / Pausa, annars går vi med 3 beröringar för att ringa upp röstassistenten. Vi rekommenderar ett fastare klick för denna funktion.

Ihopparningen är snabb, stabil med standard 5.0, men du måste ta bort hörlurarna från fodralet för att detta ska hända. Förmodligen anakronistisk, allt som allt är okej om anslutningen är stabil. Det finns inget spår av en app, men den kan passa med priset.

ANC kapitel: brusreducering av dessa hörlurar aktiveras genom att hålla ner i några sekunder på det förberedda området och vi måste säga att de i denna mening beter sig väldigt bra för en mellanprodukt.

Ljudkvalitet – SuperEQ Q1 Pro

supereq Q1 pro 02 recension

Ljudkvaliteten är, för att vara ärlig, inte den bästa kvaliteten på dessa SuperEQ. Låt oss vara tydliga, kvaliteten är tillräcklig för ett bra lyssnande, men vi står inte framför en produkt som ger bästa möjliga ljud. För en allmän lyssnande kan det vara bra, men det är inte särskilt rent.

Kanske det bästa ger det samtal och i själva verket detta för den typ av produkt som är konkret i kvalitet och vi inte kämpar för att få oss att må bra.

Autonomi

Inte dåligt iställetautonomi, som beter sig regelbundet med vad som anges av tillverkaren. Vi lyckas ha 3/4 timmars allmän lyssnande och framför allt lyckas vi nå flera timmar tack vare fallet. Visst utmärkta hörlurar i denna sektor.

SuperEQ Q1 Pro Review – Pris och slutsatser

Priset av SuperEQ Q1 Pro i recension det är verkligen vägledande att ge en slutlig dom. Med tanke på att de kostar ungefär i den officiella butiken 43/45 €, vi kunde egentligen inte förvänta oss mer, särskilt från ANC de erbjuder.

Så vem går dessa TWS-öronproppar till? Till dem som letar efter ett par som gör det möjligt för dem att ringa ett samtal utan att använda en mobiltelefon eller till dem som behöver bra isolering på en budget. Mindre lämpligt för dem som vill lyssna rent på musik.

Hitta alla detaljer om köpet på den här länken.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares