Surface Phone skulle också integrera en Snapdragon 835 -processor

0 Shares

Microsoft, i sin iver att göra den så kallade definitiva smarttelefonen, har redan i åtanke nästa processor som den kommer att använda för detta projekt, och det är inget mer och inget mindre än den mest kraftfulla Qualcomm-processorn som tydligen kommer att använda hela högtalaren -i slutet av nästa år ..

Kom ihåg att rykten tyder på att Microsoft arbetar med två team. En på 4 GB respektive 6 GB RAM, därför införlivandet av en processor som är lika kraftfull som Snapdragon 835 kan bekräfta att en av dessa två versioner kommer att vara redo att köra Windows-skrivbordsprogram, allt tack vare det välkända Continuum.

microsoft-lumia1[1]

Det hemsöker också salarna att Microsoft skulle arbeta med dedikerad hårdvara för sina telefoner, förutom tillbehör som är specifikt tillägnade sina telefoner. Vi pratar om tangentbord och andra prylar som gör den ultimata upplevelsen. När det gäller programvara förväntas de inkludera Windows 10 Mobile Redstone 3, vilket kan innebära att telefonerna inte skulle presenteras förrän åtminstone andra halvåret 2017.

Källa: PhoneArena
0 Shares