SwitchBot Red Tag Sale: 25% rabatt på många smarta hemprodukter

0 Shares

switchbot röd tag försäljning smart home kit erbjuda rabattkod

Drömhuset idag är definitivt ett smart hem. Och tänk om du kunde spendera lite till för att kunna ha många smarta hemprodukter? Som i fråga om produkter SwitchBot, det med den nya rabattkoden med 25% mindre för Red Tag Sale, ger gardinsatsen som erbjuds Ridå kombinerat med olika produkter Smart hem till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

SwitchBot Red Tag Sale: här är de smarta hemmakit som erbjuds med 25% rabatt

switchbot röd tag försäljning smart home kit erbjuda rabattkod 2

Men vad erbjuder de smarta hempaketen med rabattkoden SwitchBot? Det börjar med satsen Ridå, det vill säga för att göra gardinerna smarta som vi har visat dig i recension, som du kan köpa antingen individuellt, eller genom att spara dubbel- och fyrdubblarsatsen till riktigt bra priser.

Om du behöver fler enheter har SwitchBot skapat en serie kombinationer som alltid erbjuds med 25% rabatt. Med början från Gardinkombination som också innehåller Smart Meter -hygrometern, Hub Mini och fjärrkontrollen i Performance Pack, medan du i Hub -paketet helt enkelt kan hitta Curtain och Hub Mini. Om du också vill ha ett kit för att göra smarta inte bara gardiner utan även dörrar och fönster, så är också SwitchBot Welcome Home -kombon till salu.

Slutligen, om du verkligen behöver alla SwitchBot -smarta produkter, har märket också tänkt på dig som inte vill ge upp någonting. Så tack vare kombon SwitchBot Family, får du dem alla till ett riktigt fördelaktigt pris tack vare den dedikerade rabattkoden.

Kupongen som ska sättas in i kassan för erbjudandet Red Tag Sale är, men skynda dig, eftersom initiativet gäller fram till nästa 6 september 2021. Hitta alla alternativ a den här länken på den officiella butiken.

.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

0 Shares