Teclast F7 Plus 3 är tillbaka på rabatt och bryter ner väggen på 300 €: det är ännu billigare!

0 Shares

Teclast F7 Plus 3 rabattkod

Den kinesiska tillverkaren har återvänt till kontoret med ännu en låg budget anteckningsbok, en lösning för alla budgetar som är användbara både för arbete på resande fot och för studien: det är Teclast F7 Plus 3, lätt och billig terminal, nu tillgänglig för köp även på Banggood som redan erbjuds med rabattkod (och frakt från Europa).

Teclast F7 Plus 3: allt du behöver veta om den nya anteckningsboken

Design och visning

Teclast F7 Plus 3 rabattkod

När det gäller design hittar vi återigen en ultratunn kaross med en stor panel IPS från 14 ″ med upplösning Full HD. Det är en lätt lösning, med rundade kanter, en bekväm pekplatta och ett komplett tangentbord: kort sagt, både för studier och för arbete Teclast F7 Plus 3 är felfri. Kroppen är gjord av metall och väger 1,3 kg.

Specifikationer

Teclast F7 Plus 3 rabattkod

För att flytta terminalen hittar vi en processor Intel Gemini Lake Refresh av åttonde generationen (N4120), med en frekvens på upp till 2,6 GHz, Intel UHD Graphics 600, 8 GB av LPDDR4 RAM och lagring SSD från 256 GB. Minnet kan expanderas via microSD, medan bilden ovan visar de olika portarna som finns tillgängliga längs enhetens kanter. Paketet med Dual Band Wi-Fi-paket, Bluetooth 4.2, Windows 10 och ett 45Wh-batteri.

Teclast F7 Plus 3: pris, tillgänglighet och erbjudanden

Den låga budgeten anteckningsbok Teclast F3 Plus 3 kommer också till Banggood -butiken, uppenbarligen på ett flash -erbjudande (komplett med frakt från Europeiska lager). Nedan hittar du länken till köpet:

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

0 Shares