Teclast X80H är en $ 100 -surfplatta som dubblar startar Windows 8.1 …

0 Shares

Teclast -märket är verkligen ett jag har hört talas om, eftersom de gör solida och prisvärda tabletter. De gör också dubbla startenheter, som Teclast X80H -modellen, som visas nedan, som på något sätt förvandlades till en trippel boot -enhet.

CHdpO4WWcAAcJmt.jpg stor

Denna produkt kan vanligtvis köra Android och Windows 8.1, men tydligen kan den också köra Ubuntu. Teclast X80H är i grunden en kinesisk surfplatta med dubbla bootar, beroende av den berömda Intel Bay Trail-T-processorn, klockad till 1,33 GHz och 2 GB RAM. Den har också 32 GB lagringsutrymme och en 8 -tums skärm med en IPS -panel. Den vanliga WiFi -anslutningen finns här, plus Android 4.4 och Windows 8.1 som operativsystem.

Prislappen är bara $ 100 för denna produkt, vilket är mycket tilltalande. En användare av skiffern lyckades få Ubuntu ombord, som visas på bilden ovan. Användaren förlitar sig på Ubuntu Lite via en plugin -lösning, som också verkar innebära en mus och ett tangentbord. Ubuntu -versionen som visas här är den stationära, inte den mobila, som skulle vara lite svårare att installera.

0 Shares