Tekniska detaljer för Samsung Galaxy A7 2017 visas

0 Shares

Det verkar som om Samsungs sydkoreanska Galaxy A -serie har fått ett bra mottagande från sina kunder, eftersom tillverkaren redan förbereder en tredje generation av dessa enheter, åtminstone Galaxy A7.

Allt verkar tyda på att det kommer att finnas en 2017 -version av Galaxy A7 som för närvarande redan har två generationer – 2015 och 2016 – sedan en Samsung -enhet identifierad som Galaxy A7 2017 SM -A720 registrerades i databasen över Geekbench, en populär applikation för att se lagens prestanda.

När du gör detta test i nämnda applikation registreras de tekniska detaljerna för utrustningen i databasen. Geekbench, vilket gör att vi kan känna till de tekniska specifikationerna för den utrustning som ännu inte har presenterats för allmänheten, som den är i detta fall.

Enligt data som registrerats av Geekbench, skulle Samsung Galaxy A7 2017 ha en 5,5 -tums skärm med Full HD -upplösning, medan den inne skulle ha en åtta -kärnig processor med 1,8 GHz -hastighet och en Mali T830 -grafikprocessor – som vanligtvis används av Exynos- och MediaTek -processorer. – och den skulle åtföljas av 3 GB RAM, medan dess interna lagring skulle vara 32 GB.

När det gäller kameror skulle vi ha en huvudsaklig och en 16 megapixel framsida, vilket skulle innebära att detta team skulle gå från en 5 MP framkamera – av Galaxy A7 2016 – till 16 MP upplösning, medan det i huvudkameraet skulle hoppa från 13 till 16 MP. Slutligen har vi operativsystemet som skulle vara Android 6.0.1 Marshmallow som förväntat.

gsmarena_001

För närvarande är detta all information som hittills är känd om denna nya smartphone som Samsung förbereder, presentationsdatumet är också okänt.

Med information från GSMArena

0 Shares