Tekniska parametrar för surfplattor Xiaomi Mi Pad 5, Mi Pad 5 Pro och Mi Pad 5 Lite dök upp på nätverket

0 Shares

Xiaomi Mi Pad 5

I augusti borde presentationen av de nya Mi Pad 5 -tabletterna från det kinesiska företaget Xiaomi äga rum. Sortimentet innehåller tre modeller Mi Pad 5, Mi Pad 5 Pro och Mi Pad 5 Lite. Häromdagen publicerades parametrarna för dessa enheter på webben.

Xiaomi Mi Pad 5

Alla tre surfplattorna kör operativsystemet Android 11 med tillägget MIUI for Pad. Enheterna är utrustade med 10,95-tums flytande kristall IPS-skärmar som ger en upplösning på 2K-standarden och en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Batteriet med en kapacitet på 8720 mAh ansvarar för strömförsörjningen. Modellerna Mi Pad 5 och Mi Pad Pro får stöd för 67W snabbladdning. I Lite -versionen blir snabbladdningseffekten 33 watt.

Mi Pad 5 och Mi Pad 5 Pro-tabletterna är byggda på ett Qualcomm Snapdragon 870 single-chip-system, medan Pro-versionen kommer att vara utrustad med ett 5G-modem, och den vanliga versionen kommer bara att ha en trådlös Wi-Fi-adapter. Dessutom kommer surfplattorna att ha bakre kameror. Om den äldre versionen är utrustad med en 48 MP huvudmodul, kommer den grundläggande versionen att få en 12 MP sensor.

Mi Pad 5 Lite fick också en bakre kamera med en 12 MP bildsensor. Den elektroniska kretsen är baserad på Snapdragon 860 mobila chipset.

Källa: 91mobiles.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares