Telegram 7.9 förbättrar gruppvideosamtal och mer

0 Shares

uppdatering av telegram 7.9

Den tidigare uppdateringen av meddelande -appen (även om den kallas lite förenklad nu) har äntligen introducerat grupp videosamtal för alla användare: nu Telegram 7.9 går vidare för att förbättra denna funktionalitet och ta med sig andra innovationer.

Telegram 7.9: alla nyheter om den nya uppdateringen

Gruppera videosamtal och videomeddelanden 2.0

uppdatering av telegram 7.9

Först välkomnar uppdateringen till Telegram 7.9 grupp videosamtal 2.0: Precis som med den tidigare versionen får högst 30 användare strömma video från sin kamera eller skärm, men nu 1000 personer kan titta på något innehåll. Ökningen av åskådargränsen öppnar dörren för flera användningsområden som online -lektioner, utmaningar, shower och mycket mer.

Dessutom förbättrar Telegram 7.9 också videomeddelanden (2.0): nu har de en högre upplösning och det är möjligt att vidröra ett videomeddelande för att expandera det och njuta av det i en större storlek.

Videouppspelningshastighet och andra funktioner

uppdatering av telegram 7.9

Bland de andra nyheterna att rapportera är det nu möjligt att ändra videouppspelningshastigheten mellan olika alternativ (0,5x, 1,5x Och 2x). För att ändra hastighet, klicka helt enkelt på ikonen med tre prickar längst upp till höger och öppna det lämpliga alternativet. Låt oss nu gå snabbt för att se de olika tilläggen av Telegram 7.9.

Länkar med tidsstämplar: Du kan nu trycka och hålla kvar en tidsstämpel (till YouTube -videor och länkar) i ett meddelande till kopiera länken och dela stunden i en annan chatt. Skärmdelning har också lagts till i samtal 1-till-1, och inkluderar nu ljudet från din enhet när det utlöses i ett videosamtal. Du kan ställa in automatisk radering av meddelanden i valfri chatt efter 1 dag eller 1 vecka – och nu 1 månadMediaredigeraren låter dig illustrera och dekorera foton och videor med ritningar, texter och klistermärken: nu penselns bredd minskar när är förstorad bild – för att få större noggrannhet. Om du använder en animerad bakgrundsbild visas den nu också på låskodskärm.Om en användare glömma lösenord, det finns ett nytt alternativ borttagning av lösenord som fungerar även utan ett återställningsmail; processen kommer att kräva 7 dagar och kan avbrytas från vilken enhet som helst. Nya animationer för att skicka meddelanden på Android. Nya funktioner för kameran i appen på iOS och andra små tillägg för Cupertino-användare (du hittar dem direkt i länken i källan).

Kort sagt, bortom de olika förbättringar vi har sett är det klart att Telegram fokuserar mer och mer på gruppvideosamtalsfunktioner. Vad blir nästa nyhet?

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter Föregående artikel OPPO insisterar på prototyper av sin MagSafe, nytt patent Nästa artikel Huawei Smart Screen TV V75 Super: här är den första Super Mini LED på marknaden

I kärlek till teknik, med ett öga mot smartphones, föraktar han inte någon aktivitet relaterad till nördvärlden. TV-serier, filmer, manga, anime och serier (Marvel-beroende) står på dagordningen.

0 Shares