Telegram uppdateras genom att ta emot obegränsad direkt, flexibel vidarebefordran och mer

0 Shares

I år är meddelande -appen Telegram fyller 8 år, och den senaste uppdateringen till version 8.0 är ingen slump. Men vi kommer att granska nyheterna som en av de bästa (för mig är den bästa) snabbmeddelandeklienten ger.

Den första nya funktionen som kommer är möjlighet att sända live, men nu obegränsat. Det bör noteras att obegränsad livevideo kan användas i grupper eller kanaler. På samma sätt kan tittarna begära att få gå med i sändningen genom att helt enkelt trycka på en knapp för att räcka upp handen.

En annan nyhet som kommer till Telegram är flexibel och anpassad vidarebefordran. Nu kan du vidarebefordra ett meddelande och ställa in parametrarna som ska visas. Till exempel, du kan dölja avsändaren eller kommentarer i ett multimediameddelande. Det kan de också vara avmarkera meddelanden som skickats av misstag eller byt mottagare.

Om du är användare av flera Telegram -kanaler blir det nu lättare att flytta mellan ett och annat innehåll. Kom bara till slutet av kanalen (längst ner) och svep uppåt för att växla till en oläst kanal. Med detta är det inte nödvändigt att återgå till chattmenyn för att gå igenom kanalerna.

På samma sätt finns det nyheter om klistermärken. Med den här nya uppdateringen De kan fixas eller markeras för att ha våra favoritklistermärken till hands. Även denna version innehåller legenden “välja klistermärke i den övre delen av chatten, som händer med åtgärderna “skrift“,”spela in ljud“, och så vidare. Med detta kommer du att veta att personen fortfarande väntar på andra sidan chatten.

Telegram 8.0 väljer klistermärke

Slutligen denna nya version av Telegram innehåller nya animerade emojis och en oläst kommentarmätare för att behålla tråden i kommentarerna.

Telegram -uppdateringen nu tillgänglig för iOS- och Android -användare som laddade ner APK direkt. De som har versionen nedladdad från Play Store måste vänta lite längreeftersom applikationen granskas av Google.

Vad tycker du om nyheterna från Telegram?

Källa: Officiell Telegram -blogg

0 Shares