Tillgänglig för förbokning i Storbritannien LG G5 för 685 euro

0 Shares

IMG_8847[1]

Det har gått nästan en månad nu. Nästan en månad sedan världens största telefonimässa hölls i Barcelona som det gör varje år och där de stora företagen tog med oss ​​sina så, SÅ efterlängtade high-end-terminaler (och inte så high-end). Som ni alla kommer ihåg, vid tidpunkten för LG, presenterade det koreanska företaget sitt förväntade flaggskepp för 2016, LG G5, en smartphone den där sätter ribban högt och tar de första stegen i era mobiltelefoner.

Denna fantastiska terminal presenterades på MWC, särskilt den 21 februari. För nästan en månad sedan presenterades den, en månad som har gett mycket arbete till media, som har kunnat pressa ut det mesta av utställningsterminalerna. Vad ingen visste var datumet för utgivningen på marknaden för privatpersoner, tills i går, då det berömda multinationella Amazon UK (Storbritannien) meddelade möjligheten att förbeställa eller förbeställa LG G5 från 9 mars.

Amazon UK erbjuder oss den kostnadsfria enheten i färgerna “roséguld” eller “titangrått”, båda till ett pris av 529 pund, cirka 685 euro ungefär. Om vi ​​tittar närmare på denna siffra tror vi att det inte är ett pris för inget orimligt, med tanke på att vi talar om en toppmodern terminal, presenterades nyligen.

Som meddelat kan enheten förbeställas från 9 mars och terminalerna börjar skickas planerat till 8 april.

IMG_8865[1]

I Storbritannien. Och resten?

Hittills har LG inte antytt något om lanseringsdatumet i Spanien eller i resten av länderna lansering väntas före sommaren, åtminstone i Europa.

Vi måste vänta på en bekräftelse eller officiell signal från LG, även om vi vet priset, vi kan börja lösa våra tvivel om ett eventuellt köp av terminalen. Om du till exempel är intresserad av terminalen vet du att du kan få den gratis för ett pris av 685 euro på bara ett par månader. Nu måste du fatta ditt eget beslut.

0 Shares