Topp 10 bästa TaskRabbit-alternativ för hembehov

0 Shares

TaskRabbit är en online- och mobilmarknad som matchar frilansande talanguppdragare med udda jobb för lokala konsumenter. De serverar allt från hemstädning, underhåll av ditt hus ordentligt, trädgårdsskötsel, VVS, tekniker och möbler. Det här är en av de största apparna om du precis startar ditt hemtjänstföretag. Men du måste gå långt för att bestå. TaskRabbit är inte det enda jobbgenererande lederna för småföretag. Det finns flera andra alternativa konkurrenter till TaskRabbit på den mobila marknaden som sticker ut. Här har vi undersökt och listat ut de 10 bästa alternativen för TaskRabbit.

Bästa TaskRabbit-alternativ

Nedan följer de bästa TaskRabbit-alternativen som du kan prova:

  1. Praktisk
  2. Zaarly
  3. Needto.com
  4. Veranda
  5. Häftstift
  6. Takl
  7. Shiftgig
  8. Dörren intill
  9. TalkLocal
  10. Wonolo

Praktisk

Handy är en av de ledande plattformarna för att ansluta individer som letar efter särskilt hushållstjänster med högsta kvalitet. De erbjuder tjänster uteslutande av förgranskade oberoende servicepersonal. Från städning till servicetjänster matchar Handy faktiskt nästan tusentals kunder varje vecka. De gör bokningsprocessen på 60 sekunder med säker betalning och stöds av Handy Happiness Guarantee. Detta är det enklaste och bekvämaste sättet att boka hemtjänster precis som TaskRabbit.

Zaarly

Zaarly är också ett annat ställe att hyra hemleverantörer som är stolta över att hållas ansvariga för sitt arbete. Deras uppdrag är att få husägare att anställa tjänsteleverantörer med tillförsikt utan besväret med oavbrutna telefonsamtal. De har byggt företaget med grundläggande tro hos husägare trots att de oroar sig för tjänsten. Detta företag fokuserar bara på ordet Ansvar och det effektiviserar också att hitta hemtjänster utan att spendera timmar på nätet. Men deras tjänster är endast begränsade till Dallas-Fort Worth, Minneapolis, MN, Denver, CO, norra Virginia.

Needto.com

Needto.com är en social hjälpplattform för alla. Det är free att använda såväl som ett användarvänligt digitalt jobbkort som förbinder människor med professionella hemservice. Needto vänder upp och ner på marknaden genom att låta människor helt enkelt lägga upp sina behov och även få leverantörer att komma till dem. Hemmetjänster som tar nya jobb kommunicerar med kunder via e-post, Facebook och Twitter. Kunden lämnar en recension efter jobbet.

Veranda

Porch är en online-webbplats som förbinder husägare med lokala entreprenörer för hemförbättring. Applikationen berör alla de viktigaste områdena för förbättring av hemmet inklusive handarbete, el, VVS, landskap, VVS och mycket mer. Denna applikation ansluter husägare till lokala förbättringsentreprenörer. Denna webbplats innehåller även rådgivningsartiklar, kostnadsguider och onlinebokning för över 160 vanliga projekt för hemförbättring, underhåll och reparation. Verandaen är också ett av de bästa alternativen till TaskRabbit.

Häftstift

Thumbtack är en av onlinetjänsterna som matchar kunder med lokala proffs. Det är den svåraste i hemmetjänstbranschen och gör sig ett namn som ett ledande företag. Detta skickar också leads baserat på förinställda kriterier. Applikationens geolokator visar det totala antalet yrkesverksamma inom det området. Proffs kan antingen marknadsföra sin verksamhet eller ta jobb som oberoende entreprenörer.

Takl

Detta är en mobilapp som är tillgänglig för free. Takl har 60 000 tjänsteleverantörer i 130 städer i hela USA. Uppgifterna och priserna är fördefinierade i denna applikation. Servicepersonalen bjuder på jobb. De väljer baserat på plats, recension och kompetens. Snabbbetalningsfunktionen i Takl-hemtjänster gynnar möjligheten att ta hand om alla betalningar elektroniskt och oroa sig inte för pappersfakturor.

Shiftgig

Shiftgig är också en bra applikation som förbinder spelarbetare med arbetsgivare via en mobilapplikation. Denna mobilapp kopplar timarbetare med företag. LinkedIn och Uber påverkar deras affärsmodell. Företagets mål är inte bara att modernisera utan också att effektivisera traditionell bemanning. De förbinder sig att lösa komplexa utmaningar för arbetstagarengagemang. Shiftgig byggde verkligen de mest innovativa lösningarna med omtanke och passion. Shiftgig är också det bästa alternativet för TaskRabbit.

Dörren intill

Nextdoor är en hyperlokal social nätverkstjänst för stadsdelar. Detta är ett nav för pålitliga anslutningar medan utbyte av användbar information, varor och tjänster. Nextdoor gör det säkert att dela online saker med grannar personligen. Varje granne måste verifiera sin adress i sitt närområde. HTTPS Internet-protokoll krypterar denna applikation säkert. Det gör det också möjligt för yrkesverksamma inom hemservice att verkligen märka sitt företag och få kontakt med människor i sina stadsdelar. Området är inte lika idealiskt som en primär källa för leadgenerering och marknadsföring men utan tvekan ett bra ställe att få synlighet.

Talklocal

Talklocal är en sökmotor och också en ledande generation mobilapplikation för rörmokare, tekniker, takläggare, mattor. Detta meddelar tjänsten när jobb är tillgängliga, tar första kontakten med kunden och samordnar jobblogistik. Talklocal tar första kontakten med användare och samordnar jobblogistik utan att du behöver göra något. Applikationen tar sin tjänst ett steg längre genom att endast kräva att tjänsteleverantörer betalar för leads.

Wonolo

Wonolo är en on-demand bemanningsplattform som kopplar samman arbetssökande och företag som vill fylla deras arbetskraftsbehov. Även om det inte är specifikt inriktat på hantverkertjänster är Wonolo fortfarande en användbar resurs för att skapa nya relationer med potentiella kunder. Wonolo hjälper till att hitta arbete inom lagerdrift, leverans, administration, evenemangsbemanning, merchandising och allmän arbetskraft. Det är en legitim och mycket stor hjälp för Gig-ekonomin. De ger också flexibel tid för arbetarna. Medan tillfälliga arbeten oftast är avsedda för deltidsarbete finns det potential att använda Wonolo som heltid.

Relaterade: Bästa Thingiverse-alternativ

Ovanstående är de bästa TaskRabbit-alternativen som du kan prova. Med dessa appar kan du få tjänster för ditt hem på bästa sätt. Om du inte kan använda TaskRabbit kan de här apparna hjälpa dig. Missade vi ditt favoritalternativ? Dela om det i kommentarsektionen nedan. Håll kontakten med oss ​​på Twitter och Facebook för fler uppdateringar.

0 Shares