ToroNanotec lanserar sitt nya flytande skärmskydd

0 Shares

Viktiga nyheter i teknikens värld och är att det spanska varumärket ToroNanotec, specialiserat på skydd av olika enheter, har beslutat att sälja sin bästa produkt, a flytande skärmskydd och som kan köpas från idag och genom dess olika onlinedistributörer. Som en anmärkningsvärd egenskap måste det sägas att det är en 70% starkare än någon av dess rivaler.

5 ml + tyg_TN

Detta nya skärmskydd har nanoteknik som ger dig fem stora fördelar när det gäller att jämföra det med sina maximala konkurrenter på teknikmarknaden. Bland dessa fördelar är lätthet som den kan appliceras på vår enhet, utan att glömma ultratunt lager Med det kan vi glömma repor och märken från de spår vi lämnar när vi använder mobilen eller surfplattan.

Handlingen med detta skärmskydd är snabb och enkel, när vätskan appliceras skapar den ett mycket tunt lager som snabbt anpassar sig till vår skärm på grund av de kemiska reaktionerna som gör att denna process sker på mycket kort tid.

Nu kommer vi till vad alla vill veta vid denna tidpunkt och är om detta skydd kommer att vara giltigt för vår enhet. Det första vi gör när vi har en smartphone, en surfplatta eller någon annan enhet är att leta efter ett skärmskydd och tyvärr är inte alla värda eftersom det finns specifika för vår tekniska enhet. Men tack till ToroNanotec Detta är över eftersom det är en vätska som anpassar sig till vår skärm och är kompatibel för alla enheter, skärmstorlek, även om det är en smartwach. Från det spanska företaget garanterar de att vi med bara ett paket med detta skydd kan skydda upp till fyra enheter, så glöm inte att leta efter ett skydd med exakt storlek.

Pack_TN_aura

När det framhäver dess egenskaper måste det sägas att förbättras märkbart visuell förmåga, och också avlägsna någon reflektion som ger oss den bästa utsikten över enheten. Och om vi fortsätter att jämföra denna produkt med andra konkurrenter, måste det sägas att den förbättrar taktil feedback på skärmen, eftersom det finns några skydd som gör det här avsnittet värre.

Ansökningsmetod:

Pack_TN_aura_2

Vi fördjupar oss ytterligare i en applikationsmetod, som först Vad du behöver göra är att rengöra skärmen med en vätska, eliminera fingeravtryck eller smuts som vi kan hitta. För detta måste du bara applicera några droppar och fortsätta rengöra skärmen med en trasa.

Nästa och sista steget kommer att vara tillämpningen av skärmskyddet som skapar ett lager på vår skärm, för detta applicerar vi några droppar och sprider det över hela skärmen med en trasa, liksom föregående steg, vi måste utföra detta process tills det inte finns någon rest av produkten.

I nästa tio minuter Denna vätska kommer att härda och bli helt transparent, vilket skyddar vår tekniska enhet helt.

Pris och tillgänglighet

Angående pris och hans tillgänglighet Det måste sägas att det inte finns någon detaljerad information ännu, de närmaste dagarna kommer både tillgänglighet och pris att vara känt

0 Shares