Tronsmart Apollo Q10 ANC är en historisk låg gåva från Italien

0 Shares

erbjuda rabattkod tronsmart apollo q10 anc

Eftersom ljudmarknaden har vuxit de senaste åren blir det lättare och lättare att köpa dedikerade produkter till överkomliga priser. Ett slående exempel är Tronsmart Apollo Q10 ANC-hörlurar över örat, som erbjuds igen med rabattkodNördköp Och frakt från Italien.

Tronsmart Apollo Q10 ANC: hörlurar som erbjuds med rabattkod på Geekbuying

Utformningen av Apollo Q10 påminner tydligt om Apollo -serien av märket och presenterar sig med ett sportigt utseende men med en elegant och minimal attraktivitet. Deras funktioner Men de gör dessa hörlurar till en respektabel produkt. Från och med hybridbrusreducering vilket tar upp ljudet i sig 35 dB. Dessutom har jag förare från 40 mm de återger ett ljud med en viss tjocklek.

tronsmart hörlurar över örat

Nyckelstenen i Tronsmart men vi kan hitta det i batteriet, en modul från 1200 mAh, vilket garanterar en lång livslängd upp till 100 timmars uppspelning, vilket inte är lätt att hitta hos konkurrenter i denna prisklass. Det finns också bekväma pekskontroller, en dedikerad app och brunn 5 mikrofoner för samtal som alltid är tydliga. Om du vill veta mer har vi gjort en recension.

De pris från Tronsmart Apollo Q10 ANC-hörlurar över örat det är av solar 34,19 €, erhållbar tack vare rabattkod tillägnad erbjudandet av Nördköp, utan att glömma bekvämligheten frakt från Italien.

Tronsmart Apollo Q10 ANC |  Nördköp

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter. DrömFöregående artikel Var du kan köpa den nya Redmi 10Nästa artikelRealme GT Neo 2 döljer inte längre: första renderingar och specifikationer

Utexaminerad i engelska och kinesiska jämförande språk och kulturer, en stor teknikentusiast sedan han var barn, när IBM -datorer såg ut som något rumsligt. Passionerad att skriva, väldigt sugen på sport men så snart någon smartphone dyker upp framför hans ögon lämnar han världen för att kunna beundra den, en magnetisk attraktion. Han tror att Kina är möjligheternas land.

0 Shares