Tubi Review: Allt du behöver veta om detta Free Service

0 Shares

Om du överväger att strömma plattformar som Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, är de flesta prenumerationsbaserade plattformar. Endast ett fåtal plattformar är tillgängliga för free och kan kallas officiella streamingplattformar. Tubi är en sådan plattform och den är den sällsynta. Detta är allt du behöver veta guide för Tubi -plattformen. Vi har granskat Tubi -plattformen och dess funktioner, granskning, videoinnehåll och arbete.

Vad är Tubi

Tubi är en free och laglig streamingplattform som kan användas för att titta på filmer och tv -program. Det är en free alternativ för Netflix. Du kan titta på mer än tusentals videotitlar kategoriserade i olika genrer. I juni 2019 har Tubi mer än 20 miljoner aktiva månatliga användare. Nyligen köpte Fox Corporation hela Tubi -plattformen för 440 miljoner dollar. Nu är Tubi en del av Fox Corporation. Läs resten av Tubi -recensionen för att veta om plattformen.

Webbplats: tubitv.com

Egenskaper hos Tubi

När vi granskade Tubi -plattformen stötte vi på några häftiga och avancerade funktioner. Funktionerna är,

  • Titta på Hollywood -filmer och tv -program i HD -kvalitet.
  • Skapa din egen spellista med filmer och serier som du behöver titta på.
  • Nytt videoinnehåll läggs till plattformen varje fredag.
  • Tubi-smartphone-appen har inbyggt Chromecast- och AirPlay-stöd.
  • Plattformsoberoende är också tillgängligt för att titta på videor exakt där du lämnade på alla enheter som stöds.
  • Du kan ställa in föräldrakontrollinställningar för barnorienterat innehåll.

Tubi – enheter som stöds

Tubi -plattformen kan nås på enheter som har tillgång till internet. Den dedikerade appen är tillgänglig för nästan alla smarta enheter. För en bättre förståelse har vi listat alla enheter som stöds i tabellen nedan.

Strömmande enheter Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, Xbox (Xbox One), PlayStation (PS3 och PS4), Android TV, Xfinity (X1) och Cox Contour.
Smarta TV -apparater Samsung, Sony och Vizio.
Smartphones iOS och Android
webb Enheter som har tillgång till internet

Det här är de enheter som Tubi -appen är tillgänglig för. Om din enhet inte är kompatibel med Tubi -programmet kan du använda webbplatsen för att komma åt plattformen.

Är Tubi verkligen free?

Du kanske undrar hur Tubi tjänar intäkter när allt innehåll är tillgängligt för free. Naturligtvis är allt videoinnehåll som finns tillgängligt i Tubi free. Men plattformen gör intäkter genom att visa annonser mellan dig och titta på film eller tv-program.

Tubi Innehåll

I Tubi kan du hitta filmer från produktionsbolag som Lionsgate, MGM, Paramount, Starz och ytterligare 200 partners. Du kan hitta några favoritfilmer genom tiderna som Fist of Fury, The Messenger och många fler.

I Tubi kan du hitta filmer från nästan alla genrer som Action, Komedi, Skräck, Anime, Dokumentär, Filmer med främmande språk och många fler. Från och med nu är Tubi tillgänglig i USA, Kanada, Australien, Storbritannien, Mexiko och Indien. Det som ska noteras är att Tubi -applikationen inte är tillgänglig i alla de nämnda länderna.

Till exempel kan du komma åt Tubi via sin webbplats i Indien men smartphone -appen är inte tillgänglig. Xbox One -appen finns i Kanada men inte i Australien.

Användargränssnitt

Användargränssnittet för Tubi är nästan samma på alla enheter. I webbplattformen får du alla genrer och översikt på hemsidan. När du strömmar något videoinnehåll har du möjlighet att slå på/av undertexterna, välja önskad videokvalitet, fullskärm på/av och volymkontrollerna. Vanliga kontroller som uppspelning/pausknapp och 30 sekunder framåt/bakåt -knappar är tillgängliga.

I Android- och iOS -appen har du Chromecast -ikonen i det övre högra hörnet. Smartphone -appen fungerar mycket som andra streamingappar. Tubi -appen för strömmande enheter är liknande och har gemensamma funktioner.

Det intressanta med Tubi är att utan registrering kan du titta på alla videotitlar. Om du loggar in har du funktioner som din egen spellista, plattformsoberoende och inställningar för föräldrakontroll.

Tubi Nackdelar

Varje streamingplattform har sin egen nackdel. Den största nackdelen med Tubi -plattformen är att du inte kan ladda ner något videoinnehåll för offlineåtkomst. Varje gång du använder Tubi måste du ha en internetanslutning. Nedladdningen offline är en av de måste-ha-funktionerna i varje strömningsplattform, det är förvånande att se att Tubi inte har fått det ännu.

Annat än detta är begränsningen för Tubi -appar i vissa specifika länder också en nackdel. Du kan inte gå till webbplatsen varje gång för att se filmer.

Tubi -alternativ

När du överväger alternativ för Tubi finns det ganska många tillgängliga. I free har du Pluto TV, Sony Crackle och Popcornflix. I avsnittet betalt har du mycket som Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, Hotstar och mycket mer.

Slutlig dom

Det finns ingenting i att prova free plattform. Vid denna tidpunkt är Tubi inte en dålig plattform att använda. Det är säkrare att säga att Tubi levererar alla sina förväntningar på en free strömningsplattform. Använd Tubi utan några andra tankar. Om du gillar det, fortsätt använda det. Om du inte gillar det, säg hejdå till Tubi.

Hoppas att du hade vetat allt du behöver veta om Tubi i den här recensionen. Dela dina tankar i kommentarfältet nedan.

Håll kontakten på dina sociala medieplattformar, Facebook och Twitter.

0 Shares