Två mycket användbara applikationer om din smartphone försvinner eller blir stulen

0 Shares

mobilephonestolen

Idag kommer jag för att prata om två mycket användbara applikationer för när du förlorar din smartphone eller det har stulits från dig. Till att börja med vill jag göra något klart angående det sista fallet, och det är att om det har stulits från oss är det bäst att lokalisera det och meddela polisen eftersom oavsett hur mycket vi vet var det är, en våldsam situationen kan vända och det kan sluta illa. Som sagt, vi går med de två apparna:

Android Device Manager

enhetshanterare-android

Denna applikation kan användas både i vår Smartphones eller surfplattor som i vår dator, och lokaliserar främst vår mobil eller läsplatta via google map. Vi måste först aktivera funktionen på våra enheter.

Andra fördelar det har är att att blockera enheten, ändra Pinkod och även radera data från mobilen från Pc. Dessutom kan du få enheten att starta Dröm På en hög nivå, var den än är och även om den är avstängd.

Från webbplatsen kan du perfekt hitta din mobil medan du förutom att den redan är aktiverad på din smartphone kan söka efter andra förlorade enheter från din mobil. Slutligen kan det bara sägas att denna applikation är helt gratis i Google play.

Android Enhetshanterare på Google Play | ATT LADDA NED

CERBERUS

Den andra ansökan är Cerberus och tjänar också för en ev förlorat eller Stola av vår enhet. Med avseende på den föregående innehåller den här appen fler nyheter och olägenheter.

namnlös

Som den google app, den här applikationen tillåter oss att lokalisera vår telefon och gör det Dröm detta där det är men med avseende på den andra har andra funktioner. Funktioner som den ta ett foto med Fram kamera när den används och skicka den till vår sida Cerberus från datorn.

Dessutom kan du Skicka ett meddelande till enheten är det inte helt användbart eftersom den påstådda tjuven kommer att se den och vad han vill göra med vår enhet beror på honom men han kan få mobilen att läsa den. kan också radera data Av enheten, starta ett larm även om det är i tyst läge eller spela in ett ljud från mikrofonen, en funktion som kan vara användbar och den tidigare appen inte har. En av de mest värdefulla funktionerna i den här applikationen, men bara om vi har tur, är att hitta siffra tjuven så länge han har kommit in i hans simkort.

Dess sista funktion är för Rotanvändare och det är att om vi har superanvändarrättigheter kan vi installera Cerberus som en systemapp och även om tjuven gör en systemåterställning du kommer inte att kunna ta bort det.

Till slut kommer de dåliga nyheterna, och det är Cerberus är betald, trots att i Google play det verkar inte så, de låter dig en ledig vecka och från den veckan kommer appen att vara värd 4,99 €. Men allt är inte dåligt, eftersom det kommer att vara en enstaka betalning och kan användas upp till fem enheter med ett enda konto. Trots priset är det en mycket komplett app och om vi vill skyddas mot stöld är det ett bra alternativ att betala för det.

Cerberus på Goolge Play | ATT LADDA NED

0 Shares