Twitter uppdateras för att börja ta emot aviseringar om händelser av större globalt intresse

0 Shares

Det sociala nätverket Twitter Det är utan tvekan en av de första källorna vi har att veta om stora händelser som händer över hela världen.

Det är också när någon form av akut eller allvarlig nyhetshändelse, och de vet det mycket väl på Twitter för vad de har bestämt markera ytterligare denna typ av evenemang.

TWITTER KOMMER ATT MEDDELA DIG NÄR EN HÄNDELSE HÄNDER SOM KAN KUNA RINGA DIG

Genom sin officiella blogg har det sociala nätverket som vi känner till Twitter kommunicerat det nu kommer att ge mer utrymme för evenemang som äger rum globalt, lämnar som ett exempel VM i Ryssland, liksom jordbävningar, val … etc.

På detta sätt kommer Twitter att börja skicka aviseringar när den här typen av händelser händer, liksom att marknadsföra det i ett speciellt avsnitt som kommer att aktiveras på söksidan i det sociala nätverket.

Vi vill att Twitter ska vara en liten fågel som du bär på din axel och berätta allt du behöver veta när du behöver veta.”Angav Keith Coleman, Vice President of Product för Twitter. Han tillade också att “Meddelanden visas högst upp på din tidslinje, eftersom det är det första användarna ser när de öppnar det sociala nätverket på sin smartphone“.

Twitter har också en avtal med Fox Sports om att kunna visa information relaterad till VM i Ryssland, så att du kan ta reda på om gjorda mål och allt som händer i den viktigaste fotbollsturneringen av allt som börjar i morgon.

Med information från Twitter
0 Shares