Twitter vill att du ska tjäna pengar genom att ladda biljetter när du använder Twitter Spaces

0 Shares

Vi vet alla redan Twitter och även deras “Utrymmen”, ett utrymme som tävlar direkt med Klubbhus, en chattapp där det bara finns live -ljud. Den blå fågelns sociala nätverk vill dock marknadsföra den ännu mer.

Twitter har meddelat att det kommer att implementera ett sätt för användare att delta i Spaces kan tjäna pengar. Så här föddes det “Biljetter med biljetter”, i princip lyssnare kommer att kunna Köpa biljetter för att kunna ange Spaces på ett konto.

”Vi vill hjälpa människor som skapar fantastiska utrymmen att tjäna $$$. Idag kommer vissa värdar att kunna skapa utrymmen med biljetter “, publicerade det officiella Twitter -kontot Spaces för några dagar sedan.

Nämnda konto lägger till att denna funktion är endast tillgängligt för nu för iOS -användare. “Ticketed Spaces” borde dock komma mycket snart på alla officiella plattformar.

Priset varje värd tar ut Det kommer att vara på var och en av dem, och kan vara från en dollar till 999 USD, medan Twitter kommer att tillämpa en minskning av vinsten med 3%.

Men för att kunna ladda vid tidpunkten för att göra ett Spaces, du måste uppfylla vissa kravSom att till exempel ha publicerat innehåll tre gånger under de senaste 30 dagarna, ha minst 1000 följare, och uppenbarligen måste du vara över 18 år.

Via Twitter Spaces

0 Shares