Umi Z skulle vara den första telefonen som har MediaTek Helio X27

0 Shares

Den kinesiska organisationen vill vinna spelet genom att vara den första som byggde en smartphone som har en av de senaste MediaTek -processorerna, hänvisar vi till Umi Z.

umi-z-03

Tack vare en filtrerad sammanfattning – publicerad på dessa rader – den östra organisationen du vill integrera Helio X27 i din telefon.

Denna processor presenterades för några dagar sedan, och det skulle vara MediaTeks satsning på terminaler på high -end – eller kanske medium -high – för nästa år.

Helio X27 kännetecknas av att ha totalt 10 kärnor organiserad i 3 kluster. Dessutom stöder den maximalt 4 GB RAM och en dubbel kamera på upp till 32 MP, bland andra tekniska specifikationer.

Så här vill Umi Z slå konkurrensen. Till en början ryktes det att LeEco Dual 3 skulle vara den första mobilen som bär denna SoC, men det verkar som att någon kommer att ligga före den.

umi-logotyp

Att vara allt detta hårdvara läckt ut på Umi Z, har vi gott om utrymme att överväga resten av funktionerna, även om det kan förväntas att de är banbrytande. Med andra ord skulle vi inte bli förvånade över att se stor autonomi, enastående prestanda, en dubbel huvudkamera med många MP och en lång osv där fantasin är den enda gränsen … åtminstone tills nya rykten.

Källa: Gizmochina
0 Shares