Uppdaterade Nvidia SHIELD -tabletter står inför färgåtergivningsproblem

0 Shares

För några dagar sedan killarna från NVIDIA började driva 2.2 -uppdateringen för SHIELD Tabletter. Även om den nya versionen medförde några bra förbättringar, som fler GRID -spel, förbättrad batteritid och bredare stöd för högpresterande laddare, finns det fortfarande några problem för få användare.

nexus2cee_IMG_4968-668x445

Vi får veta att några Skydda enheter står inför konstiga problem med färgåtergivning på sina enheter, mestadels med ljusa färger som rött och orange. Som du kan se på bilden ovan tvättas nu den en gång levande röda och svarta tapeten ut och ser brunaktig ut.

Efter att vissa användare rapporterat detta problem till NVIDIA har de återvänt med ett uttalande som säger: Vi är medvetna om att vissa SHIELD -surfplattaägare märker en förändring av skärmfärgerna efter den senaste programuppdateringen. Vi arbetar för närvarande med en åtgärd och bör ha den tillgänglig snart. Håll ögonen öppna. Medan du väntar på en ny uppdatering kan du se en liten förändring genom att ställa in färgkorrigeringsförinställningen till native.

0 Shares