UREVO U1 löpband och ACGAM elektrisk skrivbordsrecension: PERFECT combo

0 Shares

Situationen är den här: de allra flesta människor som arbetar på datorer, befann sig arbeta hemifrån på grund av COVID19-pandemin, i smart arbetande. Och naturligtvis är det mycket troligt att ens produktivitet har förbättrats och att denna nya arbetsformel har gjort det möjligt att skapa och hantera sin tid på bästa möjliga sätt. Men om det är något som har misslyckats, förutom mänsklig kontakt, så är det det den fysiska aktiviteten att gå till jobbet, med kollektivtrafik eller bara gå till din arbetsplats.

Och om du, precis som jag, har följt datavetenskap sedan dess början, kommer du säkert ihåg “zombie shuffling” skrivbordet, arbetsstationen som Linus Torvalds (dvs. Linux-grundaren själv) visade i en kort video från cirka 6 år sedan, där du kunde se ett högre än vanligt skrivbord, under vilket ett löpband hade placerats.

Varför “zumbie shuffling” skrivbord? Enkelt eftersom löpbandets hastighet aldrig får överstiga 3/6 km / h för att tillåta användning av mus och tangentbord utan alltför många problem. Nu vet vi inte om Linux-uppfinnaren fortsatte att gå medan han arbetar, men det vi vet är att i stort sett alla gillade hans idé. Och det gillade det så mycket att vissa kinesiska företag har försökt att efterlikna det: och detta är fallet med Löpband Xiaomi Urevo U1 och av ACGAM elektrisk skrivbord, två produkter som verkar ha utformats för att fungera tillsammans, som vi har använt i över en månad.

UREVO U1 löpband och ACGAM elektrisk skrivbordsrecension: den perfekta kombinationen

UREVO löpband: egenskaper och funktion

Producerad av ett av Xiaomis många satellitföretag, löpband UREVO U1 det är en modell som i grunden är utformad för att kunna gå. Den har ingen sido- och frontstruktur och är därför inte lämplig för löpning, men det är fortfarande en mycket solid produkt, tillverkad av fem lager (PVC, NBR, PET, PVC och PET) för att simulera egenskaperna hos en friidrott .

Väger 25 kg och det är det ofta 6,5 cm, vilket också gör den perfekt för rum som min studio, där utrymmet är knappt, men trots sin ganska kompakta storlek kan den stödja en maximal vikt på 90 kg. Fram finns två små hjul som underlättar rörelsen (på detta sätt kan den förvaras under sängen eller under skrivbordet, om den inte används) och en LCD skärm där du kan kontrollera driftläget och dess aktuella hastighet, förbrända kalorier, rest sträcka och tid.

Allt hanteras genom en infraröd fjärrkontroll, med vilken du kan slå på eller stänga av enheten, fjärrjustera takten enligt tre olika lägen (gång-, gång- och löpningsläge) eller aktivera eller inaktivera skyddet för barn: med det här aktuella läget aktivt kommer hastighetsmaximum att vara begränsad till 3 km / h.

Och när det gäller användningen, inget att säga. Bullret är väldigt liten (det är mindre än 60 dB) och det område där du kan gå är bekvämt: hans 120 x 42 cm de har utformats exakt för att begränsa de övergripande måtten och för att hålla måtten på enheten kompakt, som är 148,5 x 55,2 cm.

ACGAM elektrisk skrivbord: hur det fungerar och hur man monterar det

När det gäller ACGAM elektrisk skrivbordmåste vi omedelbart utgå från ett antagande: inkluderar inte bänkskivan. Och faktiskt, mer än ett elektriskt skrivbord, skulle det vara bättre att kalla det med sitt riktiga namn: elektrisk skrivbordsstruktur. Faktum är att paketet innehåller alla komponenter i strukturen, tillsammans med en strömförsörjning och en liten styrenhet som kommer att installeras på en av sidorna på skrivbordet för att kontrollera höjden.

Personligen installerade jag produkten av istället för att köpa en extra bänkskiva ACGAM i ett skrivbord jag redan hade tillgängligt, vilket fortfarande ger ett utmärkt resultat: enheten är faktiskt kompatibel med alla skrivbord eller arbetsytor, så länge den har en längd mellan 120 och 180 centimeter och en bredd mellan 60 och 80 centimeter.

Monteringsfasen är enkel men inte särskilt enkel. På förpackningen står det att det bara kan ta 5 minuter att montera allt, men fakta är faktiskt helt annorlunda: speciellt om du är ensam kan monteringsfasen ta längre tid och mycket tålamod. Men om jag lyckades (och ensam, förresten), kan alla lyckas.

När strukturen är monterad är dess funktion extremt enkel, och även kabelhanteringen underlättas av alla tillbehör som kommer i förpackningen. I ett nötskal styrs allt från den medföljande knappsatsen, som också integrerar en skärm där du kan kontrollera aktuell höjd (som kan variera från 70 från 115 cm), och med vilken du kan höja eller sänka arbetsytan, eller så kan du använda tre anpassningsbara minnen: tryck bara på en av de tre knapparna så justeras höjden enligt sparningen.

Det elektriska justeringssystemet är väldigt tyst (det har ett ljudlöst mindre än 50 dB), kan bära en maximal vikt på 80 kg och integrerar också en antikollisionssystem att om den skulle hitta ett hinder under drift, skulle den automatiskt blockera motorn.

Priser och slutliga överväganden – Xiaomi UREVO U1 och ACGAM elektrisk skrivbord

Priset på Xiaomi UREVO U1 löpband för skrivbord är 495 euro, men genom vår kupong (finns nedan) kan du ta den hem för ungefär 250 euro. Priset på ACGAM elektrisk skrivbord är 495 euro, men genom vår kupong (finns nedan) kan du köpa den för ca. 201,50 euro. Det är då möjligt köp de två medföljande produkterna att du alltid kan ta hem med en kupong som du hittar nedan 448 euro.

Kort sagt, det här är apparater som verkar ha utformats för att fungera tillsammans, men som inte på något sätt försämrar det faktum att de kunde ge fördelar även när de används individuellt. Löpbandet kan också vara perfekt att använda när du tittar på TV eller spelar spel, medan det höjdjusterbara skrivbordet också är en perfekt lösning för alla som vill jobba stående.

Och jag måste vara ärlig, jag är varken ett fan av löpband eller av att arbeta i någon annan position än att sitta, men eftersom jag fick dessa två produkter på prov Jag var tvungen att ändra mig: under en tid, varannan timmars arbete spenderar jag 15 minuter på löpbandet (fortsätter att arbeta) och det är naturligtvis inte att jag har gått ner i vikt på grund av detta, men mitt sinne har stärkts och arbetet har börjat väga mindre.

OBS! Om du inte ser rutan med koden eller länken till köpet, rekommenderar vi att du inaktiverar AdBlock.

AGCAM elektrisk skrivbord

Köp den elektriska höjdjusterbara skrivbordsramen!

Mer mindre

Löpband UREVO U1

Köp löpbandet UREVO U1!

Mer mindre ⭐️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares