Utformningen av Samsung Galaxy Note 8 kan ses i nya renderingar

0 Shares

Det är ett faktum att vi bara är en kort tid från att officiellt träffa Galaxy Note 8, nästa flaggskepp som kommer från det sydkoreanska företaget. Som vanligt i den här raden har ryktena kring detta lag funnits länge och nu är de ännu mer intensiva.

Så här idag en tidigare ej avslöjad case maker läckte nya gör där du kan se utformningen av detta smartphone på var och en av dess sidor och / eller vinklar.

Därefter lämnar vi dig med bilderna i fråga:

Först och främst är det överdraget gjord av okänt företag det skulle vara speciellt att ha möjlighet att placera ett kreditkort inuti det, eller så verkar det. Kanske är detta det minst relevanta, men det är en detalj som man inte får missa ändå.

Om vi ​​fokuserar på själva laget, Note 8 har en mycket kontinuerlig aspekt med avseende på Galaxy S8. Kanske sidorna kant på framsidan är något mer uttalad, men det kanske inte är fallet i slutändan, eftersom det inte skulle vara mycket utrymme för hålet som motsvarar S Pen. Intrigen kvarstår tills den presenteras.

I dess nedre kanten, vi träffas – från vänster till höger – de Jack 3,5 mm hörlursuttag, USB Type-C-port, högtalare och S Pen. På sin motsatta kant, bara en ljudreducerande mikrofon.

Nu om vi går till vänster sida ser vi tre knappar: de två översta skulle motsvara volymen, medan den tredje skulle vara tillägnad Bixby. När det gäller höger sida finns det en enda nyckel som kan tjäna till att stänga av / på grej.

Slutligen återstår det att kommentera en funktion som Samsung skulle debutera för första gången i sin smartphones, vi pratar om dubbel huvudkamera. Även om dess funktion fortfarande är ett mysterium tyder flera rykten på att den ena sensorn kan fånga i färg och den andra i svartvitt.

Åh ja rätt … fingeravtrycksläsaren skulle fortfarande vara på baksidan, även om det denna gång skulle vara lite mindre lätt att röra glaset på kameralinsen på grund av närvaron av LED -blixten i mitten av båda elementen. Frågan kommer snarare att fokusera på komfort. Det blir inte lätt att nå läsaren i en phablet av – förmodligen – 6,3 tum, även om den har en skärm Infinity display.

Källa: GSMArena
0 Shares