Vad är Clubhouse App? Allt du behöver veta om chattapp bara för inbjudan

0 Shares

Sociala medier är ett kraftfullt medium som möjliggör kontakt med människor, vän, familj och medarbetare över hela världen. Det finns flera typer av sociala medier tillgängliga på internet för olika ändamål. Till exempel Instagram för foton och video, Twitter för mikrobloggtjänst, Facebook för anslutning mellan vänner och sidor, Signal Messenger för textmeddelande, Reddit för diskussion, etc. Bland detta massiva sortiment av sociala medier som omskapar det mänskliga samhället har en ny varit lanserades nyligen och skapade en stor påverkan bland människor världen över. Ja, vi pratar om den nya klubbhusappen, som har blivit populär på senare tid. Den kommande artikeln förklarar allt om den nya röst-appen för sociala medier, Clubhouse, som har tagit en vägtull på internet.

Vad är Clubhouse App?

Klubbhuset är ett röstbaserat chattprogram som låter dig skapa ett rum för att prata, lyssna och kommunicera mellan människor världen över. Det är mer som en konferensgrupp där människor från var som helst runt om i världen kan mötas och dela med sig genom rösten. Tror du att det låter mer som Discord för dig? Ja det är det. Den största skillnaden är att Clubhouse låter dig bara chatta med röstmeddelanden, medan Discord låter dig skicka ett textmeddelande, bilder, video etc.

Så här installerar och installerar du klubbhusapp på din iPhone

Den inbjudna chattappen är endast tillgänglig på iPhone. Om du är någon annan enhetsanvändare bör du antagligen vänta på den officiella bekräftelsen om den utökade lanseringen på dessa plattformar.

[1] Sök och installera Clubhouse-appen från App Store.

[2] Efter installationen startar du den på din iOS-enhet.

[3] Klicka på på välkomstskärmen Hämta ditt användarnamn ->.

[4] Ange ditt mobilnummer och klicka på Nästa för att gå vidare.

[5] Ange klubbhusets verifieringskod som skickas till ditt mobilnummer och klicka på Nästa.

[6] Välj nu ett användarnamn för din klubbhusprofil (användarnamnet ska vara unikt och måste innehålla text, nummer och under rullning).

[7] Klicka på Nästa och ange ditt fullständiga namn (för- och efternamn). Återigen, klicka på Nästa.

[8] Ange nödvändig information manuellt eller länka ditt Twitter-konto för att automatiskt lägga till den information som krävs.

[9] Nästa skärm visas med profilbilden för det länkade kontot eller lägger till en bild manuellt (detta steg kan hoppas över).

[8] Ditt användarnamn kommer att reserveras framgångsrikt i klubbhuset och du kommer att få ett meddelande om att komma in i klubbhusets röstchatt när ditt konto är klart.

Om din vän eller någon du känner är verifierad till klubbhuset kan du be dem bjuda in dig för omedelbar aktivering. Var medveten om bedragare som där ute för att sälja klubbhusinbjudningar till en prislapp.

[9] När du väl är inbjuden eller verifierad kan du gå in i klubbhusappen och klicka på OK för att synkronisera dina vänner.

[10] Välj kontakten du vill lägga till genom att ge tillstånd eller hoppa över den.

[11] Välj ditt intresseämne för att hitta fler personer som matchar dig eller bara hoppa över det.

[12] När du är klar kommer du att vara inne i klubbhusets instrumentpanel och redo att chatta med dig.

Finns Clubhouse-appen tillgänglig för Android?

Just nu är applikationen endast tillgänglig för iOS-enheter. Flera appar och apk strövar på internet som poserar som den officiella klubbhusappen och se upp för dessa applikationer, vilket resulterar i att din data och enhetens integritet stjäls. Tro inte några rykten förrän det officiella tillkännagivandet kommer på joinclubhouse.com.

Vanliga frågor

(1) Hur fungerar klubbhuset?

Klubbhuset är ett röstbaserat chattprogram där du behöver skapa ett rum och bjuda in människor att chatta, eller så kan du vara värd för en ljudchatt och den inbjudna användaren kan lyssna på det.

(2) Vad är rum i klubbhuset?

  • Rum i klubbhuset är som en chattruta där du kan föra samtal. Det finns tre typer av rum i klubbhuset, och det är de
    • Öppet – Rum som är öppet för alla.
    • Socialt – Endast för de personer du följer och följs.
    • Stängt – Rum endast för personer som du väljer att gå med.
  • Om du planerar att öppna ett rum offentligt, se till att lägga till ett ämne för rummet så att personer som är relaterade till dessa ämnen kommer att gå med och undvika uppståndelsen.

(3) Hur bjuder jag in människor / vänner i klubbhuset?

För att bjuda in människor till klubbhuset klickar du på e-postikonen högst upp (bredvid sökningen). Här kan du se alla dina kontakter, och om någon är registrerad på klubbhuset kan du bjuda in dem att gå med direkt.

0 Shares