Vad som saknades: Samsung Galaxy C7 Pro gick nu igenom GFXBench

0 Shares

Tydligen Samsung har en ny terminal att starta tidigare än väntat till en början. Vi syftar, varken mer eller mindre, än Galaxy C7 Pro.

Det hela började för ett par dagar sedan där vi avslöjade den första läckta informationen om detta team. Vid det tillfället kunde vi bara lära oss några viktiga data.

Men nästa dag (igår) berättade vi om utseendet på samma smartphone genom AnTuTu. Där sammanföll flera av dess tekniska specifikationer med det som avslöjades i Geekbench, även om det fanns vissa skillnader, till exempel dess SoC.

Men för att försöka ta bort alla slags tvivel, Galaxy C7 Pro står i centrum igen efter att ha poserat för ett nytt och annorlunda riktmärke, i fallet med GFXBench.

c7-pro-gfxbench-01

Den nya Samsung -telefonen identifieras under samma nomenklatur som i de två tidigare läckorna, det vill säga SM-C7010.

Öster grej skulle bestå av en 5,7-tums skärm med Full HD-upplösning.

Dess processor är en Qualcomm Octa-core Snapdragon som körs på 2,2 GHz. Medan den exakta modellen inte anges, flera antar att det är Snapdragon 626. Denna SoC åtföljs av en Adreno 506 GPU.

Har 4 GB RAM – 3,5 enl testaoch 64 GB ROM. Även om 52 GB intern lagring finns med i GFXBench -inspelningen, skulle det beloppet motsvara det belopp som är tillgängligt för slutanvändaren.

C7 Pro - Samsung -omslag

Vi går vidare till en av de mest slående punkterna i den här telefonen, det vill säga det fotografiska avsnittet. Vi kommer att träffas en 16MP huvudkamera – 15MP i läckan, men det säger sig självt att det kommer att vara en siffra högre – med LED -blixt och PDAF. Dessutom kommer du att kunna spela in videor i Full HD.

För sin del, den främre kameran kommer också att ha 16MP, perfekt för din selfies. Inte övertygad om denna enda information? Sedan, Du kan också spela in videor med maximal upplösning i 4K. Ja, den sekundära kameran överträffar den primära i viktiga sektioner.

När det gäller anslutning kommer vi att ha försäkrat Bluetooth, GPS, NFC och Wi-Fi; stöd för 4G LTE kan också förväntas. Till allt detta måste vi komplettera accelerometer, gyroskop, stegräknare, närhet och ljussensor.

Slutligen kommer operativsystemet att vara Android 6.0.1 Marshmallow. Det återstår att se anpassningsskiktet som ska implementeras av Samsung, vilket lämnar en dikotomi mellan den klassiska TouchWiz eller den nya Grace UX.

samsung-logotyp

Vi påminner dig dock om att allt som sagts, visats och kommenterats hittills är baserat på rykten. Det finns inget officiellt än, men med tanke på att den här telefonen hade 3 läckor i rad på varandra följande dagar är det troligt att vi nästa december officiellt kommer att träffa Galaxy C7 Pro.

Källor: PhoneArena – GFXBench
0 Shares