Var kan jag köpa POCO F3 5G i Italien

0 Shares

var man kan köpa billiga f3 italia

Efter att ha sett alla detaljer om köpet av x3 Pro-modellen är det dags att göra en översikt över situationen var man kan köpa POCO F3 5G i Italien. Den nya enheten i flaggskeppsserien från varumärkespartnern Xiaomi presenterar sig som en respektabel lösning med verkliga bästa köpfunktioner (här hittar du också vår recension) och är redo att erövra även de mest lojala Mi-fansen till Lei Jun-huset .

POCO F3 5G tillgänglig i Italien: var man kan köpa den nya smarttelefonen från Xiaomi-partnern

När det gäller priset på det nya POCO-flaggskeppet erbjuds enheten i vårt land a 369,9 € Och 399,9 € (listpris, rabatterna är mycket mer intressanta), respektive för varianten från 6/128 GB och den från 8/256 GB. De tillgängliga färgerna är Arctic White, Night Black och Deep Ocean Blue, med ett öga för det senare (verkligen väldigt vackert). Men var man kan köpa POCO F3 5G i Italien? Uppenbarligen går den första tanken till den italienska POCO-butiken, men det finns också olika intressanta alternativ.

var man kan köpa billiga f3 italia

Nedan hittar du en hel serie lösningar, från och med Amazon (med Prime-frakt) som passerar via eBay och GShopper. Ta en titt eftersom du säkert hittar den butik som passar dig!

HÄR FINNER DU TÄCK, FILM och TILLBEHÖR

GShopper

POCO F3 5G - 6/128 GB |  GShopper
POCO F3 5G - 8/256 GB |  GShopper

eBay

(maximalt 10 användningar per användare)

Amazon

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares