Var kan man köpa den nya Redmi 10

0 Shares

var kan man köpa redmi 10

Efter debuten under augusti månad är äntligen Xiaomis nya inträdesnivå att köpa för alla. Om du vill få tag på den lilla hemma och sikta på besparingar är du på rätt ställe: här är alla detaljer om var kan man köpa Redmi 10 Global, tillsammans med de allra första erbjudandena för enheten.

Redmi 10 Global är här: var kan man köpa Xiaomis nya ingångsnivå

Först börjar vi med en sammanfattning av specifikationerna för att uppdatera vårt minne. Designmässigt Redmi 10 följer utseendet på de äldre bröderna: instegsnivån antar en kropp från 161,95 x 75,53 x 8,92 mm (för en vikt på 181 gram), med en 6,5 “Full HD + -skärm med centralt hål, uppdateringshastighet vid 90 Hz (med AdaptiveSync -teknik), Gorilla Glass 3 och 405 PPI. En processor kompletterar bilden Helio G88, 5000 mAh batteriet är 18W laddning; den fotografiska sektorn fokuserar på en 50 MP sensor, åtföljd av vidvinkel, makro och djup (8 + 2 + 2 MP). Och nu, låt oss ta reda på det var kan man köpa Redmi 10 Global och hur man sparar!

var kan man köpa redmi 10

Vår GRANSKNING

Goboo

Redmi 10 - 4/64 GB |  Goboo

Lös in 2 € säljarkupong på sidan + Sätt i kupongen högst upp i säljarens kampanjkod

Frakt från EUROPE – Betalning med PayPal

Mer mindre

Redmi 10 - 4/128 GB |  Goboo

Lös in 2 € säljarkupong på sidan + Sätt i kupongen högst upp i säljarens kampanjkod

Frakt från EUROPE – Betalning med PayPal

Mer mindre


⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter Föregående artikel live X70, X70 Pro och X70 Pro +: alla skillnader i en bild

Förälskad i teknik, med ett öga mot smartphones, föraktar han inte någon aktivitet relaterad till nördvärlden. TV -serier, filmer, manga, anime och serier (Marvel -beroende) står på agendan.

0 Shares