Varför har jag inte Google Assistant på spanska än?

0 Shares

Google meddelade igår ankomsten av Google Assistant på det spanska språket. Användare i Spanien och Mexiko kan redan njuta av assistenten på spanska, men många användare klagade när de såg att språket på spanska fortfarande inte dyker upp och inte heller visas Google Assistent-appen i Play Store. Varför? Nedan kommer vi att berätta varför du fortfarande inte har det, varför ansökan inte visas och andra frågor som har uppstått sedan tillkännagivandet.

Google-assistenten är nu tillgänglig för alla användare, om den fortfarande inte visas eller om du har problem kan du ta en titt på dessa data.

Vilka krav måste jag uppfylla för att kunna använda Google Assistant?

Google Assistant spanska

Först måste vi markera kompatibiliteten för Google Assistant på din enhet. För att din mobil ska vara kompatibel med Assistent, du måste ha Android 6.0 Marshmallow eller högre. Dessutom ett minimum RAM på 1,5 GB. Du måste också ha Google Play-tjänster installerade. Förutom Google-applikationen med version 6.13 eller senare. Slutligen måste skärmens upplösning vara minst 720p.

Varför säger du till mig att appen Google Assistant inte är tillgänglig i mitt land?

Visst har du hört talas om Google Assistant-applikationen som hemsöker Google Play. Oroa dig inte, den ansökan är officiell, men just nu är det bara tillgängligt i USA. Det är därför det visar ett meddelande om att det ännu inte är tillgängligt i ditt land. Visst, när de flesta användare har assistent, kommer Google att aktivera applikationen i ditt land.

Uppdatering: Den officiella Google Assistant-applikationen är nu tillgänglig i Play Store. Om det fortfarande inte visas betyder det att Google Assistant inte är kompatibel med din enhet.

Vad måste jag göra för att ha Google Assistant på spanska?

Google Assistant på spanska

Du måste bara uppfylla kraven. Om du gör det behöver du inte göra något annat. Assistenten kommer automatiskt till din enhet utan att behöva uppdatera något. Kontrollera bara genom att trycka på hemknappen. Om Google Now on Tap visas har du inte fått Google Assistent än. Om det däremot visas ett fönster med Assistent-logotypen. !! Grattis !!

Så … hur lång tid tar det att komma till min enhet?

Assistent-enheter

Om du uppfyller kraven och fortfarande inte har Google Assistant på spanska är detta det andra svaret: Google har meddelat att ankomsten av Google Assistant på vårt språk kommer att ske i faser och kan pågå ett par veckor. För att förhindra att servrarna kraschar lägger Google först till Assistent i flera Google-konton. Så i följd. Google Pixel 2 XL kommer att ha Google Assistant på spanska som standard, enligt Google.

Har du fler frågor? Lämna det i kommentarerna.

0 Shares