Varianterna av nya Nokia D1C filtreras

0 Shares

Nokias återkomst till smartphone -spåren kommer tydligen att vara laddad med nya funktioner och olika modeller, i sin strävan att återfå tidigare ära. Idag har två varianter som det finska företaget skulle presentera kommit fram.

I NokiaPowerUser har det antytts att D1C, den första modellen som lanserades av företaget, inte bara kommer i en variantOm inte, skulle det finnas två, som skiljer sig åt i skärmstorlek, RAM och kamera.

nokia-dc1-render

Å ena sidan finns det en 5,5-tums variant med Full HD-upplösning, som också skulle ha 3 GB RAM och en 16-megapixelkamera. Detta skulle vara den största modellen, medan den minsta modellen skulle ha en 5-tums skärm med FHD-upplösning också, men det skulle ha 2 GB RAM och en 13-megapixel kamera. Vad dessa två bröder delar är processorn, eftersom båda skulle ha en Qualcomm Snapdragon 430, och tydligen skulle båda komma med Android Nougat från dag 1.

Vi kan bara vänta för att se om telefonerna uppfyller de förväntningar som skapats och om de kan återlämna Nokia från den privilegierade position som den innehade för flera år sedan.

0 Shares