Verkliga bilder av den förmodade LeEco Dual3 filtreras

0 Shares

För lite mer än tre månader sedan hade vi berättat om läckage av några fotografier av en terminal hos det kinesiska företaget med titeln. Då visste vi inte vad det kunde vara smartphone i fråga, men idag får vi en aning om hans namn: LeEco Dual3.

Och inte bara det, eftersom namnet härstammar från, som vi har fått reda på avslöjandet av nya riktiga bilder av detta (förmodade) framtida team, som vi lämnar dig nedan:

Även om de inte är de tydligaste och skarpaste bilderna i världen, är de tillräckligt bra för att vi ska överväga några viktiga detaljer.

Som du kan uppskatta, LeEco Dual3 skulle vara den första smarta mobiltelefonen av det kinesiska märket som har en dubbel bakre kamera. Och tydligen, a dubbel LED -blixt.

Dessutom hittar du under de två linserna på huvudkameran en fingeravtryckssensor. Slutligen kan vi se företagets logotyp längst ner på baksidan.

Alla dessa fotografier sammanfaller i många avseenden med den LeEco som vi nämnde i början av artikeln. Därför, om det i båda fallen är samma mobil, skulle vi ha en sann topp i sortimentet bland oss, som skulle bildas av en Snapdragon 821 SoC, 4 GB RAM och 32 GB ROM, bland andra specifikationer.

Den bakre kameran har en upplösning på 16 MP. Naturligtvis är det inte specificerat om båda linserna kommer att ha samma kapacitet, eller vad skulle kinesernas strategi vara för att få ut mesta möjliga av detta avsnitt för sina grej.

Leeco-8GB-RAM-01

Slutligen berättar vi också den möjliga ankomsten av denna telefon till USA. LeEco tillkännagav för några dagar sedan sin officiella landning i det nordamerikanska landet, med tv, smartphones och andra element. Därför skulle denna LeEco Dual3 vara en ny satsning både för hans hemland (Kina) och för nationen under Barack Obama.

Källa: PhoneArena
0 Shares