Verkliga bilder av det framtida flaggskeppet från Google dök upp på Internet

0 Shares

Google_Pixel_3_XL_5.jpg

Netizens hade möjlighet att bekanta sig med designen av Google Pixel 3 XL-smarttelefonen, som för närvarande är under utveckling. Insiders har lagt ut riktiga fotografier av den framtida gadgeten på Internet. Läckaget organiseras av en användare av XDA Developers portal.

Google_Pixel_3_XL_2.jpg

Bilden visade en avancerad smartphone i ett vitt färgschema. Skärmramen har en minsta bredd, högst upp på skärmen finns en “visir” som liknar iPhone X. På bakpanelen finns en skanner för att känna igen ägaren med fingeravtryck. Den bakre kameran har bara en optisk modul, vilket är ganska konstigt för närvarande, när även budgetenheter har dubbla kameror.

Google_Pixel_3_XL.jpg

Tyvärr, senare blockerade Google åtkomst till fotot och det finns inget sätt att se det.

Helskärmsdesignen för Pixel 3-serien av smartphones var känd från tidiga läckor. Samtidigt kommer basmodellen att vara utrustad med en 5,3-tums skärm utan monobrow. Och Pixel 3XLs skärm kommer att vara 6,2 tum med en utskärning.

Google_Pixel_3_XL_3.jpg

För ett år sedan orsakade Google Pixel 2-serien besvikelser bland konsumenterna, eftersom deras design såg gammaldags ut mot bakgrunden av helskärmsenheter. I år har Google beslutat att ändra sitt tillvägagångssätt genom att starta produktionen av ramlösa enheter.


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares