Verkliga foton av Xiaomi Mi 8 visas redan, den första smarttelefonen i världen som har dubbla GPS

0 Shares

Xiaomi imorgon kommer att presentera sin nya Mi 8, och det verkar som att dess speciella jubileumsutgåva heter Mi 8 SE som firar företagets åtta år, men det verkar som att överraskningarna redan har avslöjats idag.

Världens första dubbla GPS

Bilder av utrustningen har dykt upp på webben i sin standardversion, och vi kan se att designen är mycket lik den på iPhone X, som redan är vanligt i märket, eftersom mönster i allmänhet liknar vad Apple presenterar oss varje år.

Dessutom kan vi se att hacket på skärmen är stort, säkert för att kunna ha Qualcomms 3D -ansiktsigenkänningssystem ombord, igen, den här telefonen är den första som har denna typ av autentisering.

Men utan tvekan det mest slående är att Mi 8 kommer att vara den första smarttelefonen som har dubbel GPS för att kunna ha vår position så exakt som möjligt, och för detta har det till och med funnits reklam i Kina som antyder att två GPS är bättre än en.

I morgon kommer vi äntligen att bli av med alla tvivel, för tillsammans med telefonerna kommer också det efterlängtade Mi Band 3, så du måste vara vaksam och samla din vilja eftersom evenemanget ser ut att vara historiskt för det kinesiska märket.

Källa: Weibo

0 Shares