Vi analyserar den nya versionen av Android N -beta

0 Shares

Vi har tidigare gjort en artikel om beta -lanseringen av Android N, en ny version av android vars namn fortfarande är okänt, och idag kommer vi för att kommentera alla nyheter som den nya versionen av Android N -beta ger oss och om de kommer att underlätta vår upplevelse när den slutliga versionen kommer ut.

LG Nexus 5X_2

Den nya betaversionen av Android N anländer för åtgärda fel, Förbättra prestanda och lägg till nya saker, och i de senaste nyheterna är det där vi kommer att stanna när vi ger dig de nya nyheterna:

  • Den första nyheten är att nu kommer vi att ha Vulkan, a API från 3D -rendering som kommer att öka programmens prestanda utöver deras visuella utseende.
  • En annan nyhet blir att vi kan räkna med genvägar för honom bärraket, detta gör att vi kan utföra olika åtgärder eller öppna en app. Det här alternativet liknar gester av många bärraketer som gör att vi kan utföra samma åtgärder som genvägar.
  • Den sista stora nyheten är att nu kommer det att finnas stöd för Emoji från Unicode 9, den grundläggande skillnaden är att det kommer att finnas nya emojis och att det i många av dem kommer att finnas dklara hudtoner.

Emoji

Det här är dess nyheter som läggs till i korrigeringen av fel och nya förändringar som kommer att ge oss större flyt och förbättring av vår erfarenhet av den nya versionen av beta och kommer att bidra till att göra den slutliga versionen mycket bättre. Glöm inte att beta av denna version av Android N är gjord för utvecklare och för dem som vill prova den nya Android men den är inte gjord för att kunna använda den dagligen eftersom den fortfarande kan innehålla många buggar.

Vi visar dig hur du laddar ner den nya versionen av betaversionen

google_nexus_6p_4_of_6

Efter att ha läst alla punkter och detaljer som vi har angett, vill du ladda ner den nya versionen, du måste ta hänsyn till flera saker. Det första som det finns flera sätt att installera det på vår smartphone, det första är genom att registrera dig för Android Beta -programmet, men om du inte vill vara en del av programmet kan du installera det i manuellt sätt via länken nedan och välja motsvarande version för din Nexus 5X, 6, 6P, 9, Android One eller Pixel C som är de enda som finns tillgängliga just nu.

Efter installationen kommer du att kunna testa alla nyheter om den nya versionen och på så sätt själv se om Android N är värt det.

Manuell nedladdningslänk

0 Shares