Vi har nya bilder och specifikationer för Meizu M1E

0 Shares

För en dryg vecka sedan tog vi med dig de första ryktena om en påstådd Meizu M1E, den nya terminalen kommer från det kinesiska företaget. Och nu har vi nya data och bilder för det här laget.

Det är värt att förtydliga att vissa rykten kombineras och förstärks med andra, medan resten motsägs … särskilt i versionen av operativsystemet. För att inte fortsätta omskriva dig, låt oss gå vidare för att se läckorna själva.

Meizu M1E, med ‘M’ för metall

Det första vi har är några riktiga fotografier samt – förmodligen – gör Tryck. De verkar alla sammanfalla när det gäller design, därför finns det för många tillfälligheter.

Meizu M1E skulle ha metallkropp. Skärmen skulle vara 5,5 tum med Full HD -upplösning. Var försiktig, att innan vi berättade för dig helt enkelt HD, en liten variant.

Din processor skulle vara en MediaTek Helio P10, tillsammans med en Mali-T860 GPU, 3 GB RAM och 32 GB internminne. Hittills har allt som sagt som tidigare. Men … om du tittar noga, I två av fångarna uppskattar vi också en Exynos M1 i CPU -delen. Med andra ord talar vi om a Exynos 8890, mest topp av Samsung. Kommer Meizu att segmentera processorer enligt marknader?

Dess huvudkamera är 13 MP och som uppskattat i bilderna skulle det ha dubbel ton LED -blixt.

Slutligen går vi in ​​i en annan motsägelsefull sektion. Enligt den senaste läckan bör ditt operativsystem vara det Android 5.1.1 Lollipop baserat på Flyme OS 5.2.1. Men vi sa först Android 6.0 Marshmallow. Ta därför all information som tillhandahålls med stor försiktighet.

Fjärrkontroll av din bil

Trodde du att det fanns rykten? Du har fel. Vi har det mest slående för slutet.

Enligt en annan läcka, Meizu M1E också Den kan användas som en enhet för att fjärrstyra din bil. Telefonen kan låsa upp bildörrarna, kontrollera både luftkonditioneringen och värmen på sätena.

Nu, här är ett stort ”men”: den här funktionen begränsas endast till Roewe RX5 -bilen, lanserades av den kinesiska e-handelsjätten Alibaba och SAIC Motor tidigare i år.

I vilket fall som helst, den 10 augusti borde vi träffa Meizu M1E officiellt och där kommer vi äntligen att komma ur alla tvivel.

Källor: Pocketnow – GSMArena
0 Shares