Vi har nya läckor om Huawei Honor Magic

0 Shares

Det är ett faktum att Huawei håller på att tillverka en ny smartphone genom ditt undervarumärke för att fånga din publik, talar vi om Hedra magi.

Vi har redan kommenterat själva utrustningen tidigare och avslöjat dess möjliga utseende samt lite tekniska data. Tack vare en uppdaterad läcka kan vi dock berätta de första rykten om hårdvara slutet med vilken den här telefonen skulle komma. Ah ja, vi har också en uppfattning om dess pris. Vill du veta? Fortsätt läsa detta inlägg.

Honor Magic, magiskt dyrt

honor-magic-huawei-läckor-01

Bilden du har ovanför dessa linjer kan mycket väl sägas vara en barns teckning. Oavsett om detta är verkligt eller inte, är sanningen det avslöjar upp till 16 kärnfunktioner som denna Honor Magic skulle överraska oss med på några dagar.

Innan vi gick vidare till det som avslöjas av själva bilden, sa telefonen skulle ha en HiSilicon Kirin 950 -processor, något lite nyfiket, eftersom flera uppskattade Kirin 960 i detta avseende. Kanske definierar de fortfarande i Huawei vilken av de två SoC: erna att välja.

Oavsett slutprocessorn vet vi att de kommer att följa dig 4 GB RAM och 64 GB ROM. Vi vet fortfarande inte om det kommer att vara möjligt att utöka den interna lagringen via en MicroSD.

Resten av egenskaperna erhålls bokstavligen från ritningarna av själva bildens 16 ramar.

Till att börja med ser vi i den första panelen en mobiltelefon med en huvudkamera … men i nästa vi uppskattar en dubbel bakre kamera. Det är detta sista alternativ som den nya Honor Magic förväntas.

Andra möjligheter är att ha en krökt kantdisplay – som S7 Edge – med 4K -upplösning.

Honor-logo-omslag

Andra aspekter som Huawei hoppas kunna locka allmänheten är igenom vattenmotstånd, trådlös laddning och ett snabbladdningssystem.

Avslutningsvis, även om de flesta bilderna åtföljs av att skriva på ett annat språk som är svårt att översätta, Det sticker ut att se i en del ett slags nål. Kan det vara så att Honor Magic -linjen är en tydlig och direkt rival till Galaxy Note -familjen? Det är inte något säkert, men mindre omöjligt att utesluta.

Slutligen behåller vi efterrättskörsbärenTja, vi har ett rykte om priset på denna utrustning: 9 999 $ ¥; vilket skulle vara cirka $ 1,448 USD. Ja, vi vet, det verkar vara en relativt hög kostnad, ännu mer om vi anser att Honor präglas av att presentera bra telefoner till attraktiva priser.

Andra tror också att detta smartphone Det bör inte överstiga tusen dollarbarriären. Därför får vi inte tappa hoppet om att äntligen ha ett värde inom rimligt … eller mer tillgängligt.

Honor Magic - Huawei

Allt detta som vi har visat och diskuterat hittills är baserat på rykten. Även om det inte finns något officiellt ännu, 16 december nästa år borde vi på ett verkligt och konkret sätt veta den senaste satsningen från det kinesiska företaget.

Källa: Gizmochina
0 Shares