Vikbar smartphone eller popup-teleskopkamera? OPPO: varför inte båda? (Foto)

0 Shares

Sedan förra MWC 2019 var vi medvetna om en svårfångad OPPO-hopfällbar smartphone, som tycktes vara utrustad med en “smart” pop-up-kamera, det vill säga den kunde minska de totala sensorerna utan att offra användarnas användarupplevelse.

A patent som publicerades på WIPO (World Intellectual Property Office) 7 juni 2019 (även om det skickades i oktober 2018) och verkar bekräfta denna avhandling. Det är en designpatent, och därför är beskrivningen väldigt kort, men vi kan dra några ledtrådar.

Det här handlar om en fällbar telefon med teleskopkamera. Även om vi kan tänka oss en teleskoplins verkar även ledtrådarna från de senaste månaderna peka mer på ett “fysiskt” teleskop (dvs. en pop-up-kamera) snarare än en riktig teleskoplins.

LÄS OCH: Android F: Återanslutning till Wi-Fi-nätverk gör dig inte längre galen

Ingenting hindrar båda alternativen från att vara giltiga. I alla fall visar smarttelefonen sig med en extern skärm (som Huawei Mate X) och en svullnad av kameran som passar in i ett kompletterande urtag på andra sidan av smarttelefonen. För att få en fullständig idé, ta en titt på Galleri Nedan. Du gillar det?

Källa: LetsGoDigital

0 Shares