Virgin Mobile är ny chef för de offentliga WiFi -punkterna i Metro de Santiago

0 Shares

Om du bor i Santiago har du förmodligen sett många gånger – och använt många andra – de offentliga WiFi -punkterna från Metro längs några av dess linjer. Fram till förra året hölls utdelningen av dessa poäng av Claro, vilket gav en ganska regelbunden upplevelse för dem som bestämde sig för att använda den.

Men från och med i år kommer vi att ha ett nytt företag som ansvarar för detta viktiga uppdrag. Vi pratar om Virgin Mobile, som blir den första MVNO som tar denna typ av ansvar. Vissa deltagare i vårt aktiva samhälle har redan informerat oss om att flera punkter redan är aktiverade på rad 1, så vi antar att deras expansion till resten av linjerna är en tidsfråga.

Det kommer utan tvekan att bli ett fantastiskt test för Virgin mobil, ett företag som många gav upp för döda vid den tiden, men utan tvekan visar att hon är mer levande än någonsin och att hans avsikter att fortsätta i vårt land är allvarliga.

För vår del kommer vi att fortsätta undersöka ämnet för att kunna ge dig mer information om detta projekt, eftersom vi är de första som är intresserade av att veta vad de populära och medellångsiktiga planerna för detta populära företag är.

Källa: Paperweight Community
0 Shares