Virgin Mobile lanserar FutBOT för att ta emot resultaten från fotbollsmatcher via WhatsApp

0 Shares

Vi har mycket goda nyheter för alla våra fotbollsläsare, sedan den berömda OMV som vi känner till Virgin mobil har lanserat ett nytt och användbart världsverktyg.

Är om Virgin FutBOT, en bot som kommer att informera dig om alla resultat av fotbollsmatcher genom den berömda snabbmeddelandeapplikationen WhatsApp.

ALLA MÅL DIREKT TILL DIN CELLTELEFON HELT GRATIS OCH FÖR ALLA

Med Virgin FutBOT du kommer att kunna ta emot alla mål och resultat för de aktuella fotbollsmatcherna via WhatsApp. Med den här appen kan du få dessa resultat till ditt nummer eller in någon grupp du har.

Du behöver bara lägga till numret som en WhatsApp -kontakt +56951200000 och då måste du skicka meddelandet till honom #worldworld för att kunna prenumerera.

När du har prenumererat får du från automatiska meddelanden om målen, matchstart, tider, positionstavlor … etc.. Tjänsten är helt gratis och kan användas av alla, oavsett om de är Virgin Mobile -kunder eller inte.

Om du behöver mer information är det bara att skicka #hjälp eller om du vill inaktivera tjänsten måste du skicka #gå ut att inte ta emot fler meddelanden.

FutBOT skapades med målet att fotbollsfans som inte kan titta på matcherna, på grund av tid eller för att de är på jobbet, uppdaterar sig om målen omedelbart och utan att behöva gå till webbläsaren och söka sida för sida efter informationen. Dessutom kan den läggas till i grupper av vänner så att de tillsammans kan kommentera spelen”Angav Virgin Mobile Digital Marketing Manager, Cristian Oviedo.

Med detta sparkar Virgin Mobile igång implementering av en rad naturliga språkverktyg (artificiell intelligens) och “intelligent” WhatsApp, som gör det möjligt för användare att njuta av nya upplevelser, samt förbättra och effektivisera kundservice genom dem.

Via pressmeddelande – Virgin Mobile
0 Shares