vivo berättar hur vi testar en smartphone

0 Shares

vivo smartphone -motståndstest

Vi har känt vivo -smartphones väl sedan de kom till Italien, mellan budgettelefoner och toppklass utmärkt nivå. Men hur testas dessa smartphones? Hon förklarade det för oss själv jag bor, som visar oss de olika testa utförs för varje smartphone.

vivo: här är testerna som utförs på smartphones

vivo smartphone motståndstest 2

Det tillvägagångssätt som vivo använder för sina enheter är “ingen kompromiss”. Detta beror på att de förklarar att kvaliteten inte bara finns i detaljerna som syns direkt, utan är en del av
designprocess e design för varje enhet: stor designvård och för varje enskild komponent, dynamiska tester som utförts i alla utvecklingsstadier att göra varumärkets smartphones robusta och pålitliga reskamrater i alla situationer.

Motstånds- och hållbarhetstest

vivo utsätter alla nya smarttelefonmodeller för omfattande dropptester, vilket tappar smartphones mer än hundra gånger på en fast yta över en meter hög och åtminstone 26 olika vinklar. Dessutom pressas enheterna mer än 1000 gånger av speciella maskiner för att replikera spänningarna som känns i bakfickan på en vuxens jeans.

Framåt är det också det kraftfulla testet av vrida som ser telefonen krokad uppifrån och nedifrån och vriden upp till 500 gånger med en kraft på cirka 2Nm vridmoment. Dessutom har effekter simuleras också genom trycktest på en enda punkt med hjälp av robotpressar som påför tiotals kilo kraft på små ytor eller med stålkullager som upprepade gånger tappats på telefonens yta. Slutligen, hur är det med en hänsynslös mountainbike -tur? Testerna av skakning se till att vivo -smartphones levererar stabil och pålitlig prestanda under de mest otroliga förhållanden.

Test för att replikera den dagliga användningen av smartphones

Om och om igen simulerar dedikerade robotprov utmaningarna i vardagen:tändningslås pressas över 1 500 000 gånger; de volymknapp över 70 000 gånger; de fingeravtryckssensor det trycks 500 000 gånger; a kabel- den slås på och av cirka 10 000 gånger. Även den tillfälliga handlingen att kasta telefon på sängen eller på soffan simuleras genom mer än 40 000 lanseringstester.

vivo smartphone motståndstest 3

Kvalitet är inte bara fysisk uthållighet

Hittills måste smartphones inte bara vara fysiskt pålitliga och robusta, utan också erbjuda säkra och innovativa programvarukomponenter. Varje ny modell utsätts för tester avRF -antenn för att säkerställa signalkvalitet, kameratestning, spel och testning för att säkerställa lång och stabil prestanda.

Duschar, bastur, saltvatten och extrema temperaturer

Enheterna utsätts också för en riktigt brutal fysisk testregim: sprutas i timmar med saltvatten, de tillbringar nästan en dag i en miljö som liknar den bastu och bringas till extrema temperaturer som -40 ° C och 75 ° C.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

0 Shares