vivo först på 5G-smarttelefonmarknaden i en nyckelregion i mitten av 2021

0 Shares

vivo 5g smartphone leveranser asien pacific q2 2021 1

Tillväxten av vivo blir allt viktigare, ihållande och kontinuerlig. Det är faktiskt första gången det jag bor når första position för 5G smartphone leveranser i ett så viktigt område som detAsien och Stillahavsområdet på ett enda kvartal och vann en försändelse på fem av 5G -enheterna andra kvarten av 2021.

vivo: antalet rekord för 5G -smarttelefonleveranser i Asien och Stillahavsområdet under andra kvartalet 2021

vivo 5g smartphone leveranser asien pacific q2 2021

Med en tillväxt på 215% jämfört med föregående år, enligt data från Strategy Analytics lever jag med 20% leveranser har placerat sig framför varumärken som fortfarande växer, till exempel Xiaomi, som nu innehar 19,3% av marknadsandelen. Följande hittar vi OPPO, som på sistone i Kina ofta kämpar med förföreträdet försäljning av smartphones. Vi finner det mest intressanta resultatet i det faktum att vivo för första gången har hållit sig bakom massiva jättar som Apple och Samsung, fastnat på 18,5% (Apple) och 6,6% (Samsung).

Detta är ett resultat som erhålls tack vare kombinationen av spetsteknik och bra kvalitet, som har gjort smartphones jag bor de mest populära 5G -enheterna i regionen. Tidigare i år fann den att vivo har blivit den näst snabbast växande 5G -smarttelefonleverantören i världen. Företaget har bibehållit denna fart andra kvartalet 2021 och, fortsätter att göra betydande framsteg inom 5G -teknik och standarder, bekräftar sitt engagemang för att ge kunderna alltmer innovativa teknikprodukter och en utmärkt 5G -upplevelse.

Om du vill veta mer om potentialen i jag bor, vi lämnar dig där recension av topputbudet X60 Pro, både text och video, med förhoppning om att märkets utbud snart kommer att expandera även i vårt land.

[su_google] Dröm

0 Shares