vivo V1: det är då varumärkets första ISP kommer att presenteras

0 Shares

vivo v1

Även om bristen på chipset griper en aning om den elektroniska marknaden, letar märken fortfarande bortom. Och i kölvattnet av det som har gjorts av Xiaomi med Överspänning C1, OPPO före och jag bor då fokuserar de på utveckling och produktion av egna chipset som är betygsatta förbildbehandling, det vill säga gudar processorer från bild egenutvecklad. Här är allt vi vet om vivo V1, den kinesiska företagets första lösning.

vivo V1: vad vi vet om den nya bildchipset (ISP)

Funktioner och nyheter

vivo yueying isp image processor chipset 2

Lusten att leva för att bygga en sektor bildbehandling mer och mer kapabel är inte längre en nyhet och den ständiga utvecklingen av teknik och enheter får oss att reflektera över att varumärket vill ta ett nästa steg. Och därför, födelsen avInternetleverantör (i själva verket bildprocessor) är bara en följd av år och år av arbete inom den visuella och fotografiska sektorn. Den första lösningen av varumärket i denna mening kommer med namnet vivo V1, men hittills har företaget hållit sin yttersta sekretess.

vivo v1 yueying chipset image isp 26/08

Vi känner till det kinesiska namnet (som översatt kan också betyda “” och får oss att reflektera över det faktum att det kan vara ett chipset som är utformat för att ta mobil nattfotografering till en högre nivå), vi känner till de första smartphones som stöds och presentationsdatum … Men alla detaljer saknas fortfarande! Så snart vi vet mer kommer vi att uppdatera den här delen av artikeln med alla nyheter som introducerats av ISP -ägaren till vivo.

vivo V1 – Presentationsdatum och första smartphone

vivo v1

Efter de allt mer insisterande rykten och informationen om denna nya bildprocessor kommer äntligen officiella nyheter: vivo V1 kommer att presenteras nästa 6 september, under ett evenemang som uteslutande ägnats åt ISP. De första smartphones för att montera den egna chipset kommer att vara modellerna i X70 -serien, enligt det kinesiska företaget självt. För den senare är lanseringen inställd den 9 september, en detalj som får oss att förstå betydelsen av ISP för vivo, med tanke på att processorn kommer att vara huvudpersonen i ett solo -evenemang.

Förutom de olika dedikerade affischerna hittar vi också det fina mediasatsen som skickats till den kinesiska pressen. För tillfället har företaget skickat mycket speciella paket, som du kan se förevigade i bilderna ovan.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

0 Shares