vivo X70 Global har redan ett släppdatum

0 Shares

vivo x70 global

Efter en lavin av rykten och indiskret, blir det nya topputbudet av vivo allt tydligare. Lanseringshändelsen för Kina är inställd den 9 september, så det är inte länge innan vi upptäcker alla nyheter om nästa kameratelefoner. Men om du väntar ivrigt på serien vivo X70 5G Global, oroa dig inte eftersom det inte kommer att vara för lång tid att vänta på släppet: det asiatiska företaget har redan bekräftat inlämningsdatum!

vivo X70 Global kommer i september: alla detaljer

vivo x70 global

Seriens lanseringsevenemang vivo X70 5G Global är inställd på 10 september och för närvarande finns det fortfarande ingen bekräftelse på lanseringen i Italien, men vi pratar bara om den internationella versionen av enheterna. Vi vet ännu inte om samma modeller som kommer att lanseras i Kina kommer eller om vi kommer att ha ändringar (som hände tidigare med X60 Pro Och X51). Företaget har dock redan bekräftat några detaljer: först kommer samarbetet tillbaka för Zeiss angående den fotografiska sektorn. För att alltid stanna i detta område kommer vi också att hitta det ikoniska Gimbal kamera, nu ett varumärke för X -serien.

vivo origin os funktioner

Den officiella webbplatsen – du hittar den i källan – bekräftar också designen, som verkar syfta på vivo X70 Pro. Formuleringen “serie” antyder att vi kommer att ha minst två modeller, till skillnad från vad som hände med de tidigare enheterna i X -serien. Avslutningsvis hänvisar den officiella webbplatsen till OriginOSDärför är det rimligt att anta att räckvidden kan komma till oss med det proprietära gränssnittet för vivo ombord (tills nu endast reserverat för Kina).

Vad vet vi hittills

vivo x70 design 08/24

Baserat på rykten om de kinesiska versionerna, vivo X70 Och X70 Pro de borde anta liknande stilar, men med vissa skillnader. Grundmodellen kommer att ha en platt panel och en trippel kamera medan i storebrorns fall stiger sensorerna till fyra, med en display utrustad med böjda kanter att försköna fronten. I båda fallen hittar vi ett centralt hål för selfiekameran och AMOLED -skärmar (LTPO för Pro) vid 120 Hz.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

0 Shares