Vizio debuterar fjärrkontroller för lägre kostnad för TV-apparater, med 4K …

0 Shares

Vizio har blivit känd genom sina prisvärda TV-apparater, inklusive några 4K-modeller och med tanke på att fjärrkontroller inte är vanliga längre, de litar på tabletter för den uppgiften. Deras M-serieprodukter levereras med en Android-kontroller och E-serien med prisvärd 4K.

vizio-smartcast-m-series-tv

M-serien är beroende av en 6-tums Android-surfplatta, som kör företagets SmartCast-app och ger också stöd för Google Cast-streaming från andra enheter inuti huset. Priserna för 4K-sortimentet börjar på $ 850 för en 50 tum och går upp till $ 4000 för en 80-tums modell. Naturligtvis är surfplattorna som medföljer TV-apparaterna ganska barebones, så förvänta dig inte att göra videoredigering på dem eller något liknande.

Smartcast-surfplattans fjärrkontroll har en trådlös laddningsdocka, levereras med Android Lollipop och ger Google Play Store så att du kan ladda ner alla appar du vill ha. Vudu och Hulu är också i mixen. Naturligtvis finns en mängd olika mediekontroller tillgängliga från samma skiffer och möjligen spelprojektion till TV: n.

0 Shares