Voice in a Can är ett program som låter dig använda Alexa på din Apple Watch

0 Shares

Den enda virtuella assistenten som officiellt kan användas på Apple Watch – och i allmänhet, på alla Apple -produkter – är uppenbarligen Siri, men även om det inte är den bästa assistenten som finns för närvarande, räcker det att utföra olika uppgifter och ge order.

Nu, om Siri redan har uttråkat dig, eller om du vill prova andra alternativ, Voice in a Can kan få Amazons virtuella assistent, Alexa, till din handled, men uppenbarligen med vissa begränsningar. Detta finns i App Store till ett pris av 1,99 USD.

Denna applikation kräver bara att klockan är ansluten till ett mobilnät eller WiFi, och medan den inte kan användas för att ringa samtal eller styra musik, det låter dig aktivera eller inaktivera alla elektroniska enheter som kan styras via Alexatill exempel möjligheten att tända eller släcka lamporna i ett hus på distans.

Sättet Voice in a Can fungerar är ganska enkelt, eftersom det bara behöver oss att länka vårt Amazon -konto för att kunna utföra kommandona och senare lägga till programmet som en komplikation i urtavlan.

Det rekommenderas att öka tiden som Apple Watch -skärmen vararEftersom applikationerna inte körs snabbt kan det hända att om skärmen blir mörk förloras anslutningen till Alexa.

Källa: PhoneArena
0 Shares