VTR kommer att hålla sitt första evenemang online som heter VTR Tech den 3 augusti

0 Shares

Vi har nyheter relaterade till operatören VTR, eftersom de har meddelat en virtuell händelse för 3 augusti kallas VTR Tech där de förväntas presentera några av de nya utvecklingar som kommer.

Detta virtuella evenemang är inte exklusivt för pressen, flera kunder har också blivit inbjudna via följande mejl:

Vad har VTR i lager?

Tja, enligt våra anonyma informanter kommer operatören att göra officiell lansering av sin nuvarande D-BOX Smart, den enheten med Android TV 9 och anpassad med anpassningsskiktet av Tivo som fiberoptiska kunder började ha i början och senare HFC -nätverket.

Alla funktioner som tillhandahålls av denna nya D-BOX kommer att visas, liksom din synkronisering med den nya VTR Play -appen. Om du till exempel inte är hemma kan du använda VTR Play och schemalägga inspelningen av en film som spelas in på D-BOX Smart. Då kan du njuta av den inspelningen från din mobil eller hemma.

VTR kommer också att introducera en ny applikation som heter “VTR Wi-Fi Pro”, vilket gör att vi kan hantera vårt Wi-Fi-nätverk, för att veta hur många enheter som är anslutna, skapa ett gästnätverk, blockera åtkomst till vissa enheter, bland andra.

För närvarande är det all information som vi hanterar, men vi utesluter inte att det finns andra nyheter som operatören presenterar oss den dagen.

Kom ihåg att VTR Tech kommer att hållas den 3 augusti från kl. 12.00 och du kan ansluta till detta virtuella evenemang genom att ange www.vtrtech.cl.

0 Shares